Seksisivuja homo ajoneuvokeskus

Ei tule ulkonäköpaineitakaan, et "jos se nainen oli paremman näköinen", kun naisen ja miehen ulkonäköä ei voi niin suoraan verrata toisiinsa. Puhumattakaan siitä, että kyseessä oli mies, joka ainakin ennen identifioi itsensä heteroksi, joten hän ei välttämättä itsekkään humalassa tekohetkellä ajatellut asiaa niin pahana.

Jos harrastaa seksiä sukupuolen kanssa, josta ei ole seksuaalisesti kiinnostunut, niin se seksi ei välttämättä ole niin intiimiä, tunteellista, henkilökohtaista, miten sen voikaan nyt sanoa.

Se on enemmänkin vaan kokemus, joka tehdään kerran ja todetaan sen jälkeen ettei enää ikinä. En sano, etteikö se olis yhtä paha asia kuin pettäminen naisen kanssa. En mä kuitenkaan olis lemppaamassa ketään, koska koko tilanteen huomioon ottaen, niin sun poikaystävä katuu tekoaan jo tarpeeksi pelkästään sen takia, et oli mennyt ystävänsä kanssa sänkyyn. Siihen lisäks se, et se petti sua tehdessään niin. Tuskin se samaa olis mennyt tekemään naisen kanssa, koska luulen et hän pitää sitä asiaa päässään pahempana pettämisenä, koska hänen seksuaalinen kiinnostus kohdistuu naisiin.

Ainakin sen tiedon pohjalta mitä hän on tuonut julki. Älä kuitenkaan anna liian helposti anteeksi, koska hänen täytyy tuntea sisuskaluissaan asti kuinka pahasti se teki sua kohtaan ja sun täytyy olla täysin varma, ettei sitä koskaan enää tule tapahtumaan.

No koska se luo mielikuvan siitä, ettei homoseksi ole "oikeaa" tai heteroseksiin rinnastettavissa olevaa seksiä, eikä sitä tule ottaa yhtä vakavasti. No eikai kukaan järkevä ihminen ajattele noin: D En mä ainakaan. Ei se heteromiehelle ole sama asia kuin naisen kanssa oleminen. Fyysisellä tasolla se on seksiä siinä missä muukin, mutta ei henkisellä tasolla. Mäkään en tajua miks saman sukupuolen kanssa pettäminen ois vähemmän paha. Musta tuntuu että niin ajattelevat ihmiset arvottaa homosuhteet vähemmän aidoiksi ja arvokkaiksi kuin heterosuhteet.

Pena nyt vaan vähän kokeili, ei sillä kumminkaan mitään suuria tunteita oo eikä tässä oo mitään uhkaa, koska se oli vaan kokeilu. Heteronormatiivisuus on vahvana tässä. Mieheni on kyllä ihan hetero vaikka paneekin miehiä. Tosin mustakin tarina kuulostaa keksityltä, mutta näin hypoteettisesti.

Jos mun mies harrastaisi mun selän takana seksiä toisen miehen kanssa niin jättäisin jätkän kyllä miettimättä, koska eihän herrajumala hetero mies tee niin! Ja mä en kyllä haluis miestä jonka seksuaalista suuntautumista mun pitäis vähääkään epäillä.. En ymmärrä mikä nykyään ihmisiä vaivaa kun ne tuntuu puolustavan kaikkea homoilusta feminismiin.. Toi oli raiskaus jos ei olisi rölli. Eli kaksi humalaista ei saa harrastaa seksiä koska se on aina raiskaus?

DD En mä tota tarkoittanut. Se oli vaan ensimmäinen asia, joka mulle tuli mieleen. En olis tullut demiin, laitoin tän saman jutun eka vauvapalstalle. Molemmat on kuitenkin lähempänä kolmeakymppiä kuin kahta. Muistin kuitenkin teinivuosilta, että täällä oli suhdepalsta ja ajattelin kirjoittaa.

Pelkästään tietämänsä seksuaalisen suuntautumisen perusteella on hölmö tehdä olettamuksia. Seksuaalisuus ei ole pysyvä, eikä kaikki seksikokemukset ole samanlaisia. Ei pettäjällekään se joku kännissä tavattu pubiruusu välttämättä henkisellä tasolla merkitse samalla tavalla.

Tai jossain suudelmien tasolla varsinkin se merkitys voi olla mitätön ihan seksuaalisesta suuntautumisesta ja suutelutoverin sukupuolesta riippumatta. No voihan se paljastua bisseksi tai vaikka kokonaan homoksi, ei sitä tiedä. Ton viestin perusteella vaan päättelin et se on täysin hetero kokemuksen jälkeenkin.

En voi tietää mitä mies pohjimmiltaan ajattelee, mutta viestin perusteella tuli sellanen fiilis et hän katuu asiaa kahdella eri tavalla, siks et meni panemaan miesystävänsä kanssa ja siks et samalla petti tyttöystäväänsä.

Toki kaikki pettäminen on väärin ja sitä ei pitäisi tehdä, mutta mun pointti on kuitenkin se et ymmärrän miks joku ajattelee näin. Mäkin ajattelen jossain määrin, vaikka pettäminen kenen kanssa tahansa on niin paha asia, että kenenkään ei pitäisi päästä siitä vähällä. Jos mies pettää naisen kanssa, niin sillon nainen voi ajatella et mikä hänessä itsessään on vikana, kun taas jos mies pettää miehen kanssa, niin asiaan on helpompi löytää syy, kuten esimerkiksi homoseksi itsessään.

Mies vaan tahtoi saada peniksen bebaansa ja sitä nainen ei voi miehelle tarjota muutoin kun keinopeniksen muodossa, joten syy ei ole ollut naisen omissa puutteissa. Toi oli raiskaus jos ei olisi rölli Mikä logiikka tässä nyt on? Harrastivat seksiä kännissä, ilmeisesti jopa aloittajan poikaystävän aloitteesta. Jos molemmat on olleet sillä hetkellä tilanteessa ihan mukana, ei tuossa ole mitään väärää. Jos joku mun kaveri mua humalassa suutelisi ja päädyttäisiin harrastamaan seksiä, ei mun ensimmäinen ajatus olisi että oon raiskannut sen: D Aloittajalle, yritä puhua poikaystäväsi kanssa, vaikka häntä kuinka ahdistaisi niin kyllä teidän pitää pystyä asia käsittelemään.

Jotenkin sun on niitä kuitenkin saatava ne purettua. Jos homokaveri päättäisi alkaa panemaan "todella kännissä" kännissä olevaa heteromiestä persiisiin niin aika mukava kaveri. Ja et pidä tota pettämisenä???????????? Jos ei kuulemma tunne vetoa miehiin mut on kuitenki suudellu ja harrastanut suuseksiä. Tais löytää itsestään pienen bissen. No voihan ihmiset harrastaa seksiä sukupuolen kanssa, josta eivät ole seksuaalisesti kiinnostuneita. Jos se tapahtuu useammin kuin kerran niin sit voi alkaa epäillä omaa seksuaalisuuttaan.

Toki sillon on asia erikseen, kun ne tekee sitä rahasta. Ei kerta homoksi tee ja kymmenennestä kerrasta nollaantuu. Jos homokaveri päättäisi alkaa panemaan "todella kännissä" kännissä olevaa heteromiestä persiisiin niin aika mukava kaveri Eiköhän aloittajan hinuripoikaystävä ole sitä itse ihan halunnut, ja jos kumpikin on ollut tosi kännissä niin ei siitä voi sitä kaveria kyllä syyttää millään tavalla.

D Jos tää ois siis tosi juttu. Jos homokaveri päättäisi alkaa panemaan "todella kännissä" kännissä olevaa heteromiestä persiisiin niin aika mukava kaveri Jos molemmat on todella kännissä niin ei voi olettaa, että tää homokaveri alkaisi ajatella heteromiehen puolesta, että voi kun toista saattaa nyt huomenna kaduttaa. Eli siis se oli raiskaus vaikka ne yhdessä harrasti suuseksiäkin niinkö? Missä sun logiikka on. Jos sun poikaystävä on ollut vähän masiksissa ja vaisu, ni tiedätkö varmasti mistä se johtuu?

Voiko se liittyä tohon kaveriin, tai oisko mahollista että tää kaveri ois pidempäänkin jo viritelly jotain? Jos sen tunteet ei ookkaan pelkästään kaverillisia sun poikaystävää kohtaan. Kyllähän tollanen nyt vetää vaikeeks. Mut joo, kunhan spekuloin! Repesin siinä vaiheessa,kun "perse sattui": Hieno kerronta tässä fantasiatarinassasi. Menikö väärään alueeseen kun runopuoli on toisaalla? Vaikka kuinka mies kykenee tarjoamaan erilaisia kokemuksia pedissä kuin nainen, niin pettämistä se yhtä lailla on.

Samalla tavalla naissukupuolenkin edustajat voi tarjota sängyssä ihan eri asioita. Esimerkiksi jos oma tyttöystävä ei suostu anaaliseksiin, ja sitten mies pettää tyttöystävää naisen kanssa, joka siihen suostuu. Onko tämä sitten oikein? Muutenkin, jos heterosuhteessa pettäminen saman sukupuolen edustajan kanssa on jotenkin suotavampaa kuin eri sukupuolen edustajan kanssa, niin tässä tapauksessa homoseksi muuttuu jotenkin vähäpätösemmäksi kuin heteroseksi.

Tietysti se on pettämistä ja väärin, mä vain selitin minkä takia musta tuntuisi riittämättömältä ja pahemmalta jos mua petettäisiin naisen kanssa.

Pakko sanoo että en mäkään suuttuis yhtä paljon jos jäbä pettäis mua toisen jäbän kaa ku jos se pettäis mua muijan kaa: Toisin kuin bordelleissa , joissa henkilökunta tarjoaa maksullisia seksuaalisia palveluja, homojen saunaklubeilla seksuaalista kanssakäymistä harjoittavat asiakkaat keskenään vapaaehtoisesti.

Useat homosaunat ovat jäsenklubeja, ja prostituutio on nimenomaisesti kielletty. Homokylpylöitä tai -saunoja on ollut jo likimain tuhansia vuosia, mutta virkavalta kiinnostui niistä vasta luvulla, ja tämän johdosta niiden olemassaolo nousi myös laajempaan tietoisuuteen. Myös prostituutiota on tavattu homokylpylöissä, mutta pääsääntöisesti niiden omistajat pyrkivät estämään tämän — samoin kuin suojaamattoman seksin harrastamisen.

Homosaunakulttuuri koki takaiskun luvulla, jolloin HIV -epidemian aiheuttama paniikki pakotti monet homosaunat sulkemaan ovensa - pääasiassa yhteiskunnan asettamien paineiden vuoksi. Aktiivisia ja toimintaansa myös turvallisuuden suhteen panostavia kylpylöitä on kuitenkin säilynyt toiminnassa kaikkina aikoina.

Kylpylät koostuvat yleensä vain yhdestä sisäänkäynnistä, jotta vierailijoita olisi helpompi valvoa. Selvästi päihtyneitä ja uhkaavasti käyttäytyviä ei lasketa sisälle — sitä suuremmalla syyllä, mikäli kylpylän sijaintipaikka tunnetaan erityisen homovastaisena joko lainsäädännöllisistä tai asenneilmapiiriin liittyvistä syistä. Pääsymaksua vastaan vierailija saa avaimen vaatekaappiin sekä pyyhkeen.

Sisäpuolella on erilaisia höyrysaunoja, kuivia tai kosteita, sekä uima-altaita. Lisäksi vakiovarustukseen kuuluvat usein myös yksityishuoneet, joita saa varattua lisämaksua vastaan. Homokylpylöissä pätevät omat etikettisääntönsä, kuten se, kuinka yksityishuoneiden kanssa menetellään. Mikäli huoneen yksin varannut mieshenkilö jättää huoneen oven auki ja makaa sängyn päällä mahallaan, on se merkki siitä, että hän on seuran tarpeessa. Mikäli hän taas makaa selällään, on hän edelleen seuran tarpeessa, mutta hieman eri tavalla selvennä.

..

Gay thai hieronta turussa laurilan lomamökit

Homoseksuaaliseen takaapäin seksi seksitreffit mobiili