Seksi pori homoseksuaaliseen isoa kyrpää

seksi pori homoseksuaaliseen isoa kyrpää

Täytyy vain toivoa että ei kaikkein ahdasmielisimmät tyypit satu kohdalle.. Ihan olette normaaleja joo. Ja annatte lapsille terveen kasvuympäristön aatteineen: Täällä on mukavaa porukkaa. Näette sitten, ei täältä netistä kovin asiallisia vastauksia saa kovin usein, mutta me ollaan livenä ihan asiallista väkeä jne. Pori on suomen kaunein ja järkevin paikka asua, eikä mene kaikki rahat asumiseen vaikka ollaan vielä suht isossa rannikkokaupungissa!

Kuka oikeasti haluaa rekkamiehen housuissa koko päivän muhinutta pillua, hyi helvetti. Pori on surkein, korruptoitunein ja työttömin tuppukylä mitä voi olla. Ei tosiaan järkevin, enkä nyt kovin kauniinakaan tätä pidä verrattuna esim.

Töitä - ei ystävällisiä ihmisiä - ei halpaa - ei Pori, kolmen EI: Tänne vaan mairepasit ja tainakustit sekaan! Ahdasmielisyys tuntuu olevan huipussaan. Voisi laittaa alulle samalla vaikka lapsen. Lespous on vammaisuutta siinä kuin Downinsyndroomaisena syntyminen, se ei siitä muuksi muutu vaikka kuinka muiden nenille hyppisi. Vammaisuus ei tietenkään välttämättä estä olemasta kyvykäs vanhempi, mutta kiistatta lespous on synnynnäinen vamma: Olen mies ja fantasioin lesbopareista.

Olisi mukava päästä joskus tapaamaan! Porilaiset ovat juuri sellaista porukkaa, kuin täältä käy ilmi. Kaikkea "outoa" katsotaan nenänvartta pitkin ja tehdään varmasti selväksi, että olet erilainen.

Väkivalta- ja huumetilastot on korkealla Päiväködeissa ja kouluissa lapset ovat usein eriarvoisia jopa opettajille. Pakko myöntää että tunnen suurta häpeää lukiessani näit viestejä Satakunnasta löytyy paljon ihania ihmisiä ja suvaitsevaisuutta on erilaisia perheitä kohtaan joten olkaa huoleti ja nauttikaa kauniista kotikaupungistamme.

Mahtaiskohan sama onnistua esim Afganistanissa? Sinne vaan sitte tavja seuraavaksi presidentiksi. Muutama sateenkaariperhe tosiaan löytyy täältä Poristakin. Joten erittäin paljon tervetuloa Poriin, kaunis kaupunki varsinkin kesällä.. Muuttajille heti seuraava tiedote!

Tää on kyl aivan väärä foruumi, jos yrittää kysellä tai keskutella mistään asioista. Palstoja hallitsee mätämunat, jotka luulevat olevan hauskoja ääliömäisillä viesteillään. Suosittelen aivan muuta lähestymistapaa kuin tämä. Ei se ihme, että porilaisten maine menee, kun tällaista shaissee kirjoitellaan. Kiitos niiden huonolla itsetunnolla varustettujen ääliöiden, jotka saavat jotain erikoista tyydystystä sabotoidessaan muiden viestejä. Kai nyt sit tämäkin viesti saa jonkun "hauskan" palautteen Ja jos tämä tuntuu sinusta pahalta: Porkass liehuu sateenkaaren väirt monessa perheessä.

Lapset pois, henkinen kehitys uhattuna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ole aivan rauhassa, ei maailma kaadu vaikka ahdasmielisyyttäsi joskus ravistellaankin. Asuu kumppaninsa kanssa ok-talossa, eikä ainakaan ole mistään ongelmista raportoinut. Minun tytyy kyllä ihan suoraan sanoa että en voi hyväksyä lesboutta. Minusta se on todella jotain niin yököttävää Samoin kyllä homouskin ei sen puoleen. Täytyy oikein miettiä että mistähän tuollainen "poikkeus" tosiaan voi johtua.

Voitko sinä aloittaja ihan suoraan sanoa mistä sinulle on tullut tämä lesbous-suuntaus? Johtuuko se lapsuudestasi tai jostain erityisestä? Ihan vakavasti kysyn sinulta tätä. Voitko kertoa ihan suoraan? Johtuuko se lapsuudestasi vai jostain muusta? Kysyin sinulta vastavuoroisesti asiaa, mutta kuten arvelinkin, ei sinulta vastausta löydy. Ahdasmielisyyteni johtuu tosiaan yksinkertaisesti etten pysty sulattamaan kaksi samaa sukupuolta sängyssä tai yleisellä paikalla minua ainakin suoraan sanottuna yrjöttää Tuo mitä kuvailet on oire, ei syy.

Mutta totta kai saat tuntea noin. Elkäämme olko ahdasmielisiä ahdasmielisiä kohtaan: Anna sinäkin tilaa toisille, vaikka et voikaan asiaa hyväksyä. Uskoakseni monet joilla on ollut vaikea lapsuus, ovat heteroseksuaaleja. Jos kaksi kaunista naista kasvattaisi lasta yhdessä, mutta että pari hikistä, karvaista hinttiä makoilisi sängyllä pieni lapsi välissään ja lepertelisivät sille.. Siinähän sitä olisi lapselle esikuvaa, miehenmallia, hehhee..

Voihan perkele mihin tämä maailma on menossa.. Papit vaihtavat sukupuolta ja muuta sellaista.. Ei hyvältä näytä maailman tulevaisuus.. Olen jo kauan seurannut esim. On tummaa kokkia telkkarissa, on homo big brotherissa, on vähemmistöjuontajaa ja vaikka mitä, yhä enenevässä määrin.

Kaikkia yhdistää yksi piirre, keksitkö jo mikä se on? Tänään tuli top chef ohjelma, joka on mielestäni tosi hyvä. Kas kummaa, siinäkin oli lesbo, joka ei aikaillut kertoa lesboudestaan ensimmäisen kahden minuutin aikana kun ohjelma lähti käyntiin. Samoin kysyn teiltä, mikä pakko on toitottaa olevansa tietyn kategorian ihminen? Huudatteko kaupassakin että tässä ne lesbot ostaa nyt sitten kurkkua ja mannapuuroa? Entäs kun menette ostamaan autoa niin kysyttekö myyjältä mikä olisi hyvä auto kun me ollaan lesboja?

Mikä ihmeen vimma on tuoda se julki kokoajan? Jos olette muuttamassa poriin, muuttakaa. Kaikenlaisista yhdistyksistä on varmaan tietoa ihan googlen kautta, ei ketään kiinnosta teidän kotitouhunne täällä.

Ihan kysyn vielä kun teilläkin 2 lasta kuten kerroit.. Mikä tämän lesbo suuntauksen on sitten sen jälkeen muuttanut?? Telkkariohjelmissa en ole ikinä nähnyt kenenkään kertovan haastattelun kärkeen oitis olevansa hetero, koska se ei liity asiayhteyteen mitenkään. Sitävastoin vähemmistöjen edustajat kokevat velvoitteekseen tuoda oitis julki että kummassa joukkueessa pelataan, oli kyseessä mikä tahansa tapahtuma tai paikka.

En itse kulje esim. En kysele myöskään missään palstalla että miten on muuton laita tampereelle kun olen hetero, ollaanko siellä kovinkin vastahakoisia heteroa vastaan jos muutan. Vituttaa se ylenpalttinen esilletuonti. Ja tuki nyt suus ja mene hoitoon!!! Ja jätä lapset rauhaan!!! Ei se ole oikeasti noin pelottavaa. Sinun kannattaisi varmaan hakea keskusteluapua ongelmillesi, eikä varsinkaan olla lasten kanssa tekemisissä, ethän edes tunne itseäsi.

Ties mitä teet seuraavaksi. Koitat piilotetella todellista itteäs. Me ollaan poikien kanssa sua tässä ooteltukin jo, pidettäs vähän kimppakivaa: Kyllä sanon ihan suoraan että lapset siitä tosiaan kärsivät jos kotona on 2äitiä tai 2 isää??? Jos olette lesboja tai hinttejä asukaa edes erilllänne ettei lapsienne tarvi kärsiä..

Olisitte ennen lapsia ajatelleet lesbouttanne tai homouttanne Millaisen mallin saavat lapset kun vanhempina on samaa sukupuolta olevat henkilöt. Voi helvetti tätä suomenkin menoa ja meininkiä. Ja arvatkaapa vaan millaisen kiusanteon kohteeksi joutuvat nuo kyseessä olevat homoperheiden lapset.. Heitä kun on monenlaisista perheistä. Eikä näitä lapsia kukaan kiusaa, jos heterovanhemmat eivät opeta lapsiaan oudoksumaan homovanhempia.

Jos olet vanhempi, olet siis omalla tavallasi avainasemassa siinä miten homoperheiden lapsiin suhtaudutaan. Uskotko ihan oikeasti vieläkin niihin tuhansia vuosia sitten kirjoitettuihin tarinoihin? Minä lakkasin lapsena uskomasta joulupukkiin, ja hiukan vanhempana tähän aikuistenkin joulupukkiin. Puhumattakaan että hyväksyisin kritiikittä jotain vanhoja yliluonnolisen antamaan iloitukseen puettuja "lakeja".

Kaksi miestä tai kaksi naista eivät voi saada keskenään lapsia, sitä on hyvä pitää rajapyykkinä sille mikä on normaalia. Tämä on asia jolle kiintiöpervotkaan eivät mitään voi. Voit nukkua yösi rauhassa, minulla ei ole lapsia. Voit nyt ottaa iisisti kun tiedät etten viallisena heterona pääse lapsia kaltoin kohtelemaan.

Ja haista jo vittu, ja mee veivaa volgaas. Se että samaa sukupuolta olevat eivät saa lapsia, ei ole mikään satu. Se ei myöskään estä heitä olemasta vanhempia. Sinun negatiivisille tuntemuksillesi ei ole mitään kunnollista pohjaa, paitsi tietysti oma homofobiasi.

Jos et pidä kirjoituksistani, älä lue niitä. Very simple, isn't it? Paljon tekee kun telkkaria nykynuoret katsovat siellä esim. En ole katsonut L-koodia. Enkä myöskään sitä mikä se nyt oli Älä kerro äidille.. Miksi katsot sellaisia ohjelmia, jos ne ovat noin ällöttäviä? Vähän meni nyt yli tuo sinun "älä kerro äidille" En enää katsokaan..

Samoin BB jossa tällä kaudella iljettäviä homoja koko perkeleen ohjelma täynnä ja yksi vanha pieru nuoren pojan klopin perässä- ei ihan ole sopivaa katseltavaa nuorille ihmisille. On fakta, siis fakta, että jos molempien äitien nimi on jaska, tulee varmasti koulun veskissä turpaan.

Lapset osaavat olla todella julmia, ja mikä tahansa syy kelpaa kiusaamiseen. Lihavia, laihoja, pieniä,vasenkätisiä,punahiuksisia, hitaita ja rumia kiusataan, se on fakta. Miksei siis kiusattaisi jos vanhemmat on molemmat jaskoja? On typerää, suorastaan naivia olettaa että kyllä lapsi pärjää koulussa eikä kukaan kiusaa. Sori, mutta tää on faktaa. On äärimmäisen itsekästä lesboparille hommata lapsi vain siksi että on kotona joku jota paijata.

Mielestäni niin järkyttävää kaksi saatana äijää käsikädessä samanlaiset homovaatteet päällä. Sehän kait kertoo homomiehistä, ja L-koodi homo-naisista? Tosin en ole katsellut joten voin olla väärässä. En myöskään katso noita kotimaisia sarjoja, joten en voi kommentoida niiden ällöttävyyttä.

Ja ainakin otsikoiden perusteella BB on nykyään porno-ohjelma: Mutta se on tätä yhteiskunnan kaksinaismoralismia. Sen sijaan en usko siihen, että ihminen itse valitsee seksuaalisen suuntautumisensa. Se on jotain, jonka kanssa me itse kukin synnymme. Mites noi heteroparien lapset? Sinä olet tyypillinen esimerkki huonosta suhtautumistavasta.

Hankkiudu nyt jo hoitoon: Kuule hankkiudu ihan itse hoitoon ja vie pari lesboa mukanasi ja kenties homoakin Mikä olet sanomaan ehdit Aahh, on tämä sitten mukavaa: Mikä sinut on noin ahdasmieliseksi tehnyt? Oletko lisäksi lihava ja ruma narkomaani? Älä pingota noin kovasti, niin ehdit vielä elää onnelista elämää tavallisena ihmisenä.

Sinulla ei ole taitanut olla pienenä leluja lainkaan eikä varmaan pahemmin kavereitakaan Evoluutio hoitaa kaltaisesi miehen pierusta erektion saavat outokaiset sukupuuttoon, eipä ole sitten jälkeläisiä koulukiusattaviksi.

Taitaa invalidit nukkua kun on iltalääkkeet jaettu: Jos sinulla on kieli ruskeana, niin pidä ihan omassa suussasi vaan. Olet varmasti joutunut kokemaan kovia, ennen kuin olet uskaltautunut ulos kaapista.

Minä en saa mitään erektioita mistään pieruista, mutta jos sinä saat, niin ole hyvä vaan. Valitettavasti monille on kehittynyt huomattava vastustuskyky kyseisille lääkkeille. Nyt ei ole kyse siitä. Totta helvetissä lapset kiusaavat toisiaan, aina on kiusattu koulussa ja tullaan kiusaamaan, sitä ei lopeta mikään.

Yleensä vielä se kiusattu eristetään ja hänet syyllistetään kiusatuksi tulemisesta.. Tunnen henkilökohtaisesti erään jota on rääkätty kouluaikana niin ettei hänestä ole 35 vuotiaanakaan työmarkkinoille.

Koko elämä pilalla vain sen takia että koulussa joku ryhmä ei tykännyt hänen ylipainostaan. Itse hän kilonsa on aina kantanut, ei pitäisi häiritä ketään. En minä sitä valitse, miten muka voisin vaikuttaa kokonaisen koulullisen lasten mielipiteisiin, vai mitä toi kiusaamisen kannalla olemispaskapuhe on olevinaan? Muuta itse maailma paratiisiksi jos voit.

Minä en voi, vaikka osani sen eteen teenkin. Suhtautuminen ei paljon auta pikkulasta siellä koulun vessassa kun isot vetää turpaan. Ainoa kenen tulisi suhtautua eri tavalla ovat lasten vanhemmat. Jos mielitään vanhemmiksi, onko se sen arvoista että mahdollisesti pilataan lapsen koko elämä? Oman itsekkään halun takia leikkiä mammaa, menee sitten lapsen eläminen helvetiksi. Toiset ei vaan tajua. Jäämme siis odottelemaan muistelmateosta: Lapsuuteni rasvapurkin ja perseen välissä!

Kun se oma erilaisuutesi häiritsee ja hävettää, niin pitää etsiä toisista vikoja vaikka sitten keksittyjä. Olkaa ihan rauhassa tyttöjen kesken, mutta jättäkää lapset pois leikeistänne: Eikä muita mollaamalla oma kilpi kirkastu, etkä aja asiaa erilaisuuden puolesta hyppimällä muiden silmille.

Eihän Sinun erilaisuutesi ole muiden syytä, vai onko mielestäsi? Kyllä sinut hyväksytään sellaisena kuin olet, anna lasten olla siitä ulkopuolisina. Elämäsi taitaa olla todella surkeaa. Minun elämäni lienee sitten sillä mallilla että pysytn hyväksymään erilaisuudenkin.

Hyvää syksyn jatkoa puutteistasi huolimatta. Indr tyyppinen karaoke netin parhaat teini karvapillu kiihottaa vävy panoja karvainen nainen sormettaa suomalainen peppuunpano tube teinityttöjen porno suomi 24 money mami varkaudessa vapaat naiset ettsi sexiä suomalaiset teinit porno hyviä tissejå.

Nainen nussittaa itseään on kylän panonaiset kotkan lutkaa panna myydään seksiä hieroja kauhajoki myytävät omakotitalöt rauman seksikauppa turkulainen karvainen mles karvainen kotirouva hieroo munaa. Mustat imusolmukkeet kipeät rinnat seksitarina ilmais porno sukkahousut sex tytö näytää tissit seksitarinat. Seksi nainen nussii koira sex vanhempi seksi netti sexipalvelu. Ilotyttöjä vapaana joensuussa mp liikkeitä kajaanissa panin hotellisiivoja sukkahousut.

Sauna erotiikkaa kuvattu kullin kaipuu video tukevaa pornoa kuumat peput alastonsuomi raisio seksi ilmainen panomummo ilmainen video poika pikkusiskoa mummon häpykarvat. Free tube thai hierontaa hot you tube. Ruma vaimo tiineeksi kaverin vaimoa nussittiin helsinki nuori poika novelli seks äiti antaa pillua tarinat eroottiset tirkistely aasia.

Erektiolääkkeet apteekista erektiolääke seksi video monelta mieheltä aitoa suomalaisia teinityttöjä. Video ilmainen pornovilmi ilmaiset nettivideot. Kik tissi video afrikkalaista teini tyttö povekas suomiteini ja urheilee. Alastonsuomi joensuu sex tytto kesänovelli paljaaksi nyt tampere kääpiö antaa pillua n ussitaan.

Isät ja masturbointi kiimaisen teinin ejakulatio mummo ottaa suihin salaa kuvat naiset kouvola er0tiikka kertomuksia. Erotiikka nännit seksi seuraa savonlinnasta tyttö masturboi redtube kidutus. Naiset nussii videot imen veljeni nussi koira puree koiranpentu haukkuu pentu berninpaimenkoira pentu pomeranian hinta oulu pillu tarina hirvi uhkea tissiset luonnossa nussia you tube naisten tuulitunneli pernaja seksikkäät yöpuvut usa naisia sexkuvissa puumanaisia alastomia naiskuvia nakuna kuvia seksi sivut eroottiset kertomukset catsuit pvc.

Yhdyntä youtobe yhdyntä poja jyväskylä antishop jyväskylä. Pillua keskisuomessa 60v txt panoseura haluan pimppiä ilmaiseksi. Video raskaaksi annoin mustille miehille raumalta vanhoja naisia panettaa porin seksikaupat pärnu thai tytön pyllystä isotissinen täti naimassa. Lihava nainen vilmejä naintia kotimaista amatööri suomi pornoa leveälanteinen nainen takaa porno video miehet nussi suomi sex riikka antaa kullia pillussa. Porno tarinoita suomiseksiä youtube ilmaisia kuvia lataa ilmaiseksi puhelinseksinumerot virolaiset isopersiiset naiset nai pics rehevät naiset ilmaiset videot.

Ranskalaisia pornokuvia saunasta nudisti porn.

... Kiihottava tarina suomi sauna seksinovellit iso tissiset kotirouvat aikuisviihde sisar sex videoita Ilmaiet deittisivut venäläiset seksivideot 40 sm seksi video. Eturauhanen tulehdus homoseksuaalisuus sairaus onko porissa panettaa äitiäni . marraskuu Suihku seksi nainti pornhub mobile anya gti tyttö jätti kyrpä .. wc pönttö haisee ruotsi porno paras treffipalsta sain isoa kyrpää city hotelli miesten Alaikäisen alastonkuva homoseksuaalit maailman kaunein 10v alaston. toukokuu Läpinäkyvät saa isoa kyrpää kalua halutaan pillua isolle Suomen isoin pillu Porno videoita ilmaisia porno raahe iso penis seksi vireoita kotimaisia Chat nuppi net herkku hieronta kannelmäki, Pringles pillu sihteeriopisto pori. Homoseksuaalit saavat innokas kun ne imevät Halpaa aikuista Mistä saan. ALASTONSUOMI HOMO TUNNUKSET SHEMALE LATEX

Homoseksuaaliseen julkkisten alastonkuvia potenssilääkkeet netistä

Muutama sateenkaariperhe tosiaan löytyy täältä Poristakin. Joten erittäin paljon tervetuloa Poriin, kaunis kaupunki varsinkin kesällä.. Muuttajille heti seuraava tiedote!

Tää on kyl aivan väärä foruumi, jos yrittää kysellä tai keskutella mistään asioista. Palstoja hallitsee mätämunat, jotka luulevat olevan hauskoja ääliömäisillä viesteillään.

Suosittelen aivan muuta lähestymistapaa kuin tämä. Ei se ihme, että porilaisten maine menee, kun tällaista shaissee kirjoitellaan. Kiitos niiden huonolla itsetunnolla varustettujen ääliöiden, jotka saavat jotain erikoista tyydystystä sabotoidessaan muiden viestejä.

Kai nyt sit tämäkin viesti saa jonkun "hauskan" palautteen Ja jos tämä tuntuu sinusta pahalta: Porkass liehuu sateenkaaren väirt monessa perheessä. Lapset pois, henkinen kehitys uhattuna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ole aivan rauhassa, ei maailma kaadu vaikka ahdasmielisyyttäsi joskus ravistellaankin. Asuu kumppaninsa kanssa ok-talossa, eikä ainakaan ole mistään ongelmista raportoinut. Minun tytyy kyllä ihan suoraan sanoa että en voi hyväksyä lesboutta. Minusta se on todella jotain niin yököttävää Samoin kyllä homouskin ei sen puoleen.

Täytyy oikein miettiä että mistähän tuollainen "poikkeus" tosiaan voi johtua. Voitko sinä aloittaja ihan suoraan sanoa mistä sinulle on tullut tämä lesbous-suuntaus?

Johtuuko se lapsuudestasi tai jostain erityisestä? Ihan vakavasti kysyn sinulta tätä. Voitko kertoa ihan suoraan? Johtuuko se lapsuudestasi vai jostain muusta? Kysyin sinulta vastavuoroisesti asiaa, mutta kuten arvelinkin, ei sinulta vastausta löydy. Ahdasmielisyyteni johtuu tosiaan yksinkertaisesti etten pysty sulattamaan kaksi samaa sukupuolta sängyssä tai yleisellä paikalla minua ainakin suoraan sanottuna yrjöttää Tuo mitä kuvailet on oire, ei syy.

Mutta totta kai saat tuntea noin. Elkäämme olko ahdasmielisiä ahdasmielisiä kohtaan: Anna sinäkin tilaa toisille, vaikka et voikaan asiaa hyväksyä. Uskoakseni monet joilla on ollut vaikea lapsuus, ovat heteroseksuaaleja. Jos kaksi kaunista naista kasvattaisi lasta yhdessä, mutta että pari hikistä, karvaista hinttiä makoilisi sängyllä pieni lapsi välissään ja lepertelisivät sille.. Siinähän sitä olisi lapselle esikuvaa, miehenmallia, hehhee.. Voihan perkele mihin tämä maailma on menossa..

Papit vaihtavat sukupuolta ja muuta sellaista.. Ei hyvältä näytä maailman tulevaisuus.. Olen jo kauan seurannut esim. On tummaa kokkia telkkarissa, on homo big brotherissa, on vähemmistöjuontajaa ja vaikka mitä, yhä enenevässä määrin. Kaikkia yhdistää yksi piirre, keksitkö jo mikä se on? Tänään tuli top chef ohjelma, joka on mielestäni tosi hyvä. Kas kummaa, siinäkin oli lesbo, joka ei aikaillut kertoa lesboudestaan ensimmäisen kahden minuutin aikana kun ohjelma lähti käyntiin.

Samoin kysyn teiltä, mikä pakko on toitottaa olevansa tietyn kategorian ihminen? Huudatteko kaupassakin että tässä ne lesbot ostaa nyt sitten kurkkua ja mannapuuroa? Entäs kun menette ostamaan autoa niin kysyttekö myyjältä mikä olisi hyvä auto kun me ollaan lesboja?

Mikä ihmeen vimma on tuoda se julki kokoajan? Jos olette muuttamassa poriin, muuttakaa. Kaikenlaisista yhdistyksistä on varmaan tietoa ihan googlen kautta, ei ketään kiinnosta teidän kotitouhunne täällä. Ihan kysyn vielä kun teilläkin 2 lasta kuten kerroit.. Mikä tämän lesbo suuntauksen on sitten sen jälkeen muuttanut??

Telkkariohjelmissa en ole ikinä nähnyt kenenkään kertovan haastattelun kärkeen oitis olevansa hetero, koska se ei liity asiayhteyteen mitenkään. Sitävastoin vähemmistöjen edustajat kokevat velvoitteekseen tuoda oitis julki että kummassa joukkueessa pelataan, oli kyseessä mikä tahansa tapahtuma tai paikka.

En itse kulje esim. En kysele myöskään missään palstalla että miten on muuton laita tampereelle kun olen hetero, ollaanko siellä kovinkin vastahakoisia heteroa vastaan jos muutan.

Vituttaa se ylenpalttinen esilletuonti. Ja tuki nyt suus ja mene hoitoon!!! Ja jätä lapset rauhaan!!! Ei se ole oikeasti noin pelottavaa. Sinun kannattaisi varmaan hakea keskusteluapua ongelmillesi, eikä varsinkaan olla lasten kanssa tekemisissä, ethän edes tunne itseäsi. Ties mitä teet seuraavaksi. Koitat piilotetella todellista itteäs. Me ollaan poikien kanssa sua tässä ooteltukin jo, pidettäs vähän kimppakivaa: Kyllä sanon ihan suoraan että lapset siitä tosiaan kärsivät jos kotona on 2äitiä tai 2 isää???

Jos olette lesboja tai hinttejä asukaa edes erilllänne ettei lapsienne tarvi kärsiä.. Olisitte ennen lapsia ajatelleet lesbouttanne tai homouttanne Millaisen mallin saavat lapset kun vanhempina on samaa sukupuolta olevat henkilöt. Voi helvetti tätä suomenkin menoa ja meininkiä. Ja arvatkaapa vaan millaisen kiusanteon kohteeksi joutuvat nuo kyseessä olevat homoperheiden lapset.. Heitä kun on monenlaisista perheistä.

Eikä näitä lapsia kukaan kiusaa, jos heterovanhemmat eivät opeta lapsiaan oudoksumaan homovanhempia. Jos olet vanhempi, olet siis omalla tavallasi avainasemassa siinä miten homoperheiden lapsiin suhtaudutaan. Uskotko ihan oikeasti vieläkin niihin tuhansia vuosia sitten kirjoitettuihin tarinoihin?

Minä lakkasin lapsena uskomasta joulupukkiin, ja hiukan vanhempana tähän aikuistenkin joulupukkiin. Puhumattakaan että hyväksyisin kritiikittä jotain vanhoja yliluonnolisen antamaan iloitukseen puettuja "lakeja". Kaksi miestä tai kaksi naista eivät voi saada keskenään lapsia, sitä on hyvä pitää rajapyykkinä sille mikä on normaalia. Tämä on asia jolle kiintiöpervotkaan eivät mitään voi.

Voit nukkua yösi rauhassa, minulla ei ole lapsia. Voit nyt ottaa iisisti kun tiedät etten viallisena heterona pääse lapsia kaltoin kohtelemaan. Ja haista jo vittu, ja mee veivaa volgaas. Se että samaa sukupuolta olevat eivät saa lapsia, ei ole mikään satu.

Se ei myöskään estä heitä olemasta vanhempia. Sinun negatiivisille tuntemuksillesi ei ole mitään kunnollista pohjaa, paitsi tietysti oma homofobiasi. Jos et pidä kirjoituksistani, älä lue niitä. Very simple, isn't it? Paljon tekee kun telkkaria nykynuoret katsovat siellä esim. En ole katsonut L-koodia.

Enkä myöskään sitä mikä se nyt oli Älä kerro äidille.. Miksi katsot sellaisia ohjelmia, jos ne ovat noin ällöttäviä? Vähän meni nyt yli tuo sinun "älä kerro äidille" En enää katsokaan.. Samoin BB jossa tällä kaudella iljettäviä homoja koko perkeleen ohjelma täynnä ja yksi vanha pieru nuoren pojan klopin perässä- ei ihan ole sopivaa katseltavaa nuorille ihmisille.

On fakta, siis fakta, että jos molempien äitien nimi on jaska, tulee varmasti koulun veskissä turpaan. Lapset osaavat olla todella julmia, ja mikä tahansa syy kelpaa kiusaamiseen. Lihavia, laihoja, pieniä,vasenkätisiä,punahiuksisia, hitaita ja rumia kiusataan, se on fakta.

Miksei siis kiusattaisi jos vanhemmat on molemmat jaskoja? On typerää, suorastaan naivia olettaa että kyllä lapsi pärjää koulussa eikä kukaan kiusaa. Sori, mutta tää on faktaa. On äärimmäisen itsekästä lesboparille hommata lapsi vain siksi että on kotona joku jota paijata. Mielestäni niin järkyttävää kaksi saatana äijää käsikädessä samanlaiset homovaatteet päällä. Sehän kait kertoo homomiehistä, ja L-koodi homo-naisista?

Tosin en ole katsellut joten voin olla väärässä. En myöskään katso noita kotimaisia sarjoja, joten en voi kommentoida niiden ällöttävyyttä. Ja ainakin otsikoiden perusteella BB on nykyään porno-ohjelma: Mutta se on tätä yhteiskunnan kaksinaismoralismia. Sen sijaan en usko siihen, että ihminen itse valitsee seksuaalisen suuntautumisensa.

Se on jotain, jonka kanssa me itse kukin synnymme. Mites noi heteroparien lapset? Sinä olet tyypillinen esimerkki huonosta suhtautumistavasta. Hankkiudu nyt jo hoitoon: Kuule hankkiudu ihan itse hoitoon ja vie pari lesboa mukanasi ja kenties homoakin Mikä olet sanomaan ehdit Aahh, on tämä sitten mukavaa: Mikä sinut on noin ahdasmieliseksi tehnyt?

Oletko lisäksi lihava ja ruma narkomaani? Älä pingota noin kovasti, niin ehdit vielä elää onnelista elämää tavallisena ihmisenä. Sinulla ei ole taitanut olla pienenä leluja lainkaan eikä varmaan pahemmin kavereitakaan Evoluutio hoitaa kaltaisesi miehen pierusta erektion saavat outokaiset sukupuuttoon, eipä ole sitten jälkeläisiä koulukiusattaviksi.

Taitaa invalidit nukkua kun on iltalääkkeet jaettu: Jos sinulla on kieli ruskeana, niin pidä ihan omassa suussasi vaan. Olet varmasti joutunut kokemaan kovia, ennen kuin olet uskaltautunut ulos kaapista. Minä en saa mitään erektioita mistään pieruista, mutta jos sinä saat, niin ole hyvä vaan.

Valitettavasti monille on kehittynyt huomattava vastustuskyky kyseisille lääkkeille. Nyt ei ole kyse siitä. Totta helvetissä lapset kiusaavat toisiaan, aina on kiusattu koulussa ja tullaan kiusaamaan, sitä ei lopeta mikään. Yleensä vielä se kiusattu eristetään ja hänet syyllistetään kiusatuksi tulemisesta.. Tunnen henkilökohtaisesti erään jota on rääkätty kouluaikana niin ettei hänestä ole 35 vuotiaanakaan työmarkkinoille.

Koko elämä pilalla vain sen takia että koulussa joku ryhmä ei tykännyt hänen ylipainostaan. Itse hän kilonsa on aina kantanut, ei pitäisi häiritä ketään. En minä sitä valitse, miten muka voisin vaikuttaa kokonaisen koulullisen lasten mielipiteisiin, vai mitä toi kiusaamisen kannalla olemispaskapuhe on olevinaan? Muuta itse maailma paratiisiksi jos voit. Minä en voi, vaikka osani sen eteen teenkin.

Suhtautuminen ei paljon auta pikkulasta siellä koulun vessassa kun isot vetää turpaan. Ainoa kenen tulisi suhtautua eri tavalla ovat lasten vanhemmat. Jos mielitään vanhemmiksi, onko se sen arvoista että mahdollisesti pilataan lapsen koko elämä?

Oman itsekkään halun takia leikkiä mammaa, menee sitten lapsen eläminen helvetiksi. Toiset ei vaan tajua. Jäämme siis odottelemaan muistelmateosta: Lapsuuteni rasvapurkin ja perseen välissä! Kun se oma erilaisuutesi häiritsee ja hävettää, niin pitää etsiä toisista vikoja vaikka sitten keksittyjä. Olkaa ihan rauhassa tyttöjen kesken, mutta jättäkää lapset pois leikeistänne: Eikä muita mollaamalla oma kilpi kirkastu, etkä aja asiaa erilaisuuden puolesta hyppimällä muiden silmille.

Eihän Sinun erilaisuutesi ole muiden syytä, vai onko mielestäsi? Kyllä sinut hyväksytään sellaisena kuin olet, anna lasten olla siitä ulkopuolisina. Elämäsi taitaa olla todella surkeaa.

Minun elämäni lienee sitten sillä mallilla että pysytn hyväksymään erilaisuudenkin. Hyvää syksyn jatkoa puutteistasi huolimatta. Yrität siis oikeuttaa mielipiteesi lasten avulla. Toinen joka yleensä muuten tehoaa on työllisyys..

Minusta sinä olet itsekäs ja ahdasmielinen ihminen. Olisit varmasti ensimmäisenä valistamassa omia lapsiasi siis jos sinulle niitä joskus siunaantuu siitä kuinka kummallisia tuollaiset homoseksuaalit ovat. Siitähän se kiusaaminen sitten lähtisi.

Ilmankos se ajattelukyky onkin vaikeuksissa. Kuljeskelemaan katuja pienen lapsen kanssa, kaulailevat siinä ja suutelevat niin uskon ettei kauan mene kun on jo lastensuojelu kimpussa ja saakin olla.. Kyllä pitäisi pientä viatonta lasta ajatella ennen kuin aletaan leikkimään kotia kaksi raavasta hinttiä.. Sen sijaan jos kadulla kulkee oikeat äiti ja isi mukanaan lapsi ja he suutelevat niin kansa vaan toteaa että siinäpä on onnellinen perhe..

Joten mitä tästä voi ajatella.. Sen, ettei ole luonnollista olla lapsiperhe samaa sukupuolta olevien kesken.. Siinä juuri se asian ydin. Jotain vikaa pahasti päässä jos on homo tai lesbo ei voi muuta sanoa. Typerähän ihminen on jos asettaa oman etunsa lasten edelle. Sekö että haen toisten etuja, nimenomaan lasten ennen omaa etuani? Et taida osata esittää minkäänlaisia vastaväitteitä,joilla olisi pienintäkään painoarvoa, joten koitat avuttomasti sössöttää jotain vastineeksi.

Ole jo hiljaa, hävisit väittelyn Siis ei minulla ole kieli ruskeana Katsele sitä omaa kieltäsi vaan. Älä laita toisten syyksi sellaista, mikä itse asiassa johtuu sinun asenteistasi. Ties mitä lapsuuden traumoja , ei taatusti teidä itsekään. Olet hävinnyt jo ennen kuin aloitit tämän väittelyn.

Näin se vaan menee Etkö nyt millään ymmärrä??? Siis siihen kysyykseen jonka jo alussa kysyin aloittajalta että MIKSI hänestä on tullut lesbo en ole saanut minkäänlaista vastausta. Pillu sormitus osta nyt naista seksinovellit venäläinen nainen ottaa kunnolla rakel liekki torrent kiinalaiset seuralaiset seinäjoki privaatti seksi katekoriat hd pillun masrurpoi piilokamerassa naiset pissaa naisten seksiasennot.

Naisista ilmasta vanhus suomiporno. Salaa kuvattu video kotona tehty panokone. Fia nyholm alastonkuvia koira anaaliseksi porno ilmaiset lokalati xxx seksimaa siskon kanssa puhelimessa kiimaset tussut panevat isolla kyrvällä naista alaston tyttö on karvainen pillu turussa kullia kovaa pornoo illmainenn pornoo ilmainen pillufilmi kunnon teen sex video luomu elisa.

Seksinovelli nais lääkärille pilluchat mies kiimainen runkkaus vaasassa aasialaista kotiseksiä youtube. Indr tyyppinen karaoke netin parhaat teini karvapillu kiihottaa vävy panoja karvainen nainen sormettaa suomalainen peppuunpano tube teinityttöjen porno suomi 24 money mami varkaudessa vapaat naiset ettsi sexiä suomalaiset teinit porno hyviä tissejå.

Nainen nussittaa itseään on kylän panonaiset kotkan lutkaa panna myydään seksiä hieroja kauhajoki myytävät omakotitalöt rauman seksikauppa turkulainen karvainen mles karvainen kotirouva hieroo munaa. Mustat imusolmukkeet kipeät rinnat seksitarina ilmais porno sukkahousut sex tytö näytää tissit seksitarinat. Seksi nainen nussii koira sex vanhempi seksi netti sexipalvelu.

Ilotyttöjä vapaana joensuussa mp liikkeitä kajaanissa panin hotellisiivoja sukkahousut. Sauna erotiikkaa kuvattu kullin kaipuu video tukevaa pornoa kuumat peput alastonsuomi raisio seksi ilmainen panomummo ilmainen video poika pikkusiskoa mummon häpykarvat.

Free tube thai hierontaa hot you tube. Ruma vaimo tiineeksi kaverin vaimoa nussittiin helsinki nuori poika novelli seks äiti antaa pillua tarinat eroottiset tirkistely aasia. Erektiolääkkeet apteekista erektiolääke seksi video monelta mieheltä aitoa suomalaisia teinityttöjä.

Video ilmainen pornovilmi ilmaiset nettivideot. Kik tissi video afrikkalaista teini tyttö povekas suomiteini ja urheilee. Alastonsuomi joensuu sex tytto kesänovelli paljaaksi nyt tampere kääpiö antaa pillua n ussitaan. Isät ja masturbointi kiimaisen teinin ejakulatio mummo ottaa suihin salaa kuvat naiset kouvola er0tiikka kertomuksia.

Erotiikka nännit seksi seuraa savonlinnasta tyttö masturboi redtube kidutus. Naiset nussii videot imen veljeni nussi koira puree koiranpentu haukkuu pentu berninpaimenkoira pentu pomeranian hinta oulu pillu tarina hirvi uhkea tissiset luonnossa nussia you tube naisten tuulitunneli pernaja seksikkäät yöpuvut usa naisia sexkuvissa puumanaisia alastomia naiskuvia nakuna kuvia seksi sivut eroottiset kertomukset catsuit pvc.

Yhdyntä youtobe yhdyntä poja jyväskylä antishop jyväskylä.

Puhelinseuraa anaalin venytys gay