Myyn pikkuhousuja homoseksuaaliseen läski kalu

Isojalkaa ei nähdä kertaakaan elokuvan aikana, mikä on suoranainen loistojuttu - voisin vain kuvitella fiilisten romahtamisen CGI-syövän tai naamiasasuisen urpon tunkiessa kameran eteen. Selittämättömyys on muutenkin elokuvan valttia. Varoitukset metsään menemisestä, telttaan kantautuva naisen itku ja lopussa vilahtava alaston mummo jättävät hyytävän olon juuri siksi, että korven salamyhkäilyt jäävät vast edeskin vaille rautalangasta vääntöä.

Verkkaisesti etenevässä Willow Creekin vihreitä luontokuvia Amerikan kauniimmasta puolesta jaksaa katsella mielellään. Isojalkaleffojen maailmassa ei järeämmin liikuta, mikäli tuotos on pohjamutien lokaa - se on enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

Sen sijaan varsin sekava yllätys onkin, mikäli pökäle sattuu joissakin tapauksissa olemaan kivuttomasti katsottavaa tasoa, todellisen onnenpotkun kirpaistessa persuksia jopa viihdyttäväkin.

Luotaantyöntävästä kansitaiteestaan huolimatta luvun lopun b-pläsäys Demonwarp lukeutuu hämmästyttävästi tähän viimeisimpään settiin. Naurettavan överiverisessä tarinassa sasquatch joka kerrankin esiintyy ruudulla vähintäänkin riittämiin lahtaa randomia sakkia ja jopa pari oleellistakin hahmoa kuusistossa, varastaa radion ja örisee kuin humalainen.

Tähän päälle lisätään vielä bigfootin hälyttävästi lykantropiaa lähentelevää muuntautumiskirousta ja vaeltelevia zombeja a´la Ihmissusi Lontoossa, saatananpalvojaksi hurahtanutta pappia, taivaalta tipahtavaa meteoriittiä, jonkinlaisen jumalolennon hahmon ottanutta avaruuden pirua sekä idioottimaisuuden typerimpänä vammana niin käsittämättömän turhaa naisalastomuutta, ettei tosikaan. Kauheaa kakkaahan Demonwarp tietysti on, mutta jo sellaisella levelillä, että itse en ikimaailmassa uskalla sitä epäonnistuneeksikaan rainaksi solvata.

Bigfoot's Wild Weekend Erästä poikaa ammutaan haulikolla persuksille ja kun tämän ahterista kaivetaan kuulia, käy karvaturri lempimässä tämän naista teltassa. Keskushenkilön virkaa vetävällä, tyhjyyteen katsovalla toimittajapojalla on Armanin vaipat ja tissejä esitellään sangen auliisti. Bigfoot's Wild Weekend on ehkä mautonta roskaa ja tarpeeton elokuva, mutta uskon vakaasti jokaisen isojalkarakkaan löytävän siitä ainakin jotain pientä hyvää - ainakin kohtauksesta, jossa sasquatch vetää narulla roikkuvat pikinit päähänsä ja yrittää sitten repiä olutpullon korkkia auki haarojensa välissä, mitä paikalla osuvat järkyttyneet daamit erehtyvät pitämään jonain aivan muuna.

The Abominable Snowman Peter Cushing tapaa Himalajan kookasmonoisen karvaturvan. Nimimerkki Tumppumies esitti joskus epäilyksensä mustavalkoisen Hammerin suhteen ja onhan se totta, että vasarointia on jotenkin tylsää seurata ilman studion kaunista väripalettia - vaikka mustavalkokuvaus esim.

Kuvauksestaan ja jylhistä vuoristomaisemistaan huolimatta lafkan jetifilmi on untenmaille uuvuttavan pitkästyttävä, eikä isojalkaa nähdä kättä lukuunottamatta ennen loppua. Hirviökostyymit ovat toisaalta hienosti tehtyjä ja sasquatchien esiintyminen on unenomainen - tämä saattoi toisaalta johtua myös siitä, että torkuin viimeiset puoli tuntia silmät puoliummessa jossain tämän ja toisen maailman rajaseuduilla.

Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä. Kotimaisen kalkkunamme nimeksi sopisi paremminkin Pekka ja Pätkä jäämiehinä, sen verran kylmäävää touhu tässä osassa on. Esa Pakarinen heittää läppää aivan liian vähän, Masa Niemi puolestaan hokee "asiahan ei minulle kuulu" -partta ihan helvetillisissä mittakaavoissa ja Olavi Virran hahmo on umpiturha, mutta onneksi Anneli Saulin kauneuden vuoksi leffan katsoo peräti liki mielellään loppuun. Lumimies on yllättävän hyvin toteutettu ja parit Pakarisen idiotismit ynnä Pohjois-Navan valloitus riepottavat sekavaa naurua ilmoille, mutta tyhjäkäyntiä ja mihinkään liittymätöntä hortoilua on riesaksi asti.

Juoni on sekin muuten aika perhanallisen ennalta-arvattava, eikä lopun tahallisessa pitkittämisessä ole mitään järkeä. Love in the Time of Monsters Jos paskanjauhantaa olisi saksittu pois puolen tunnin edestä, Love in the Time of Monsters voisi olla jopa ihan pätevää eksploitaatioviihdettä.

Elokuva jatkoi hämmentävän yhteensattuvasti isojalka vs. Jälleen luontoon lentää jotain moskaa, joka saa elolliset muuttumaan raivotautisiksi lihansyöjiksi.

Zombiruton saastuttamat turistikeitaan isojalkapukuiset työntekijät saavat seurakseen zombihirven, -lintuja, -kaloja sekä -jyrsijöitä. Riemastuttavimmassa kohtauksessa tyttö laskeutuu portaita, näkee olohuoneen lattian täynnä eläviä kuolleita oravia ja murmeleita, sopertaa itkien "No, no, NO! Myöhemmin vielä itse sasquatch rymyää esiin metsiköstä ja alkaa piestä hirviöitä ketoon. Splatter-efektit on toteutettu melko huolella ja teknisesti filkka jopa näyttää elokuvalta. Onhan siinä potentiaalia, että elokuva yhdistää grindhouse-parodian hengessä bikerit, splatterin, naziploitaation ja peräti vielä itsensä isojalankin.

Motoristijengin pahuus vedetään älyttömiin mittasuhteisiin ja etenkin alussa kaiken kornius vielä jaksaa naurattaa, vaikka amatöörimäisyys paistaakin kokonaisuudesta läpi kuin valhe kokoomuslaispoliitikon viattomilta kasvoilta. Mustan huumorin lisääminen tähän skeneen ei ainakaan auttanut, vaan laittoi enemmänkin pohtimaan ihmistä, joka tälläisen hauskana kokee. Ehkä heitäkin sitten on, minä puolestani näin tämän kohtauksen tiimoilta seuraavana yönä varsin hirvittäviä painajaisia.

The Legend of Bigfoot Jotain ihan hauskaa luontokuvaa on saatu ja Pohjois-Amerikan risukot ovat kauniita, mutta puutuminen ja vitutus tulevat kyllä äkkiarvaamatta tarjoamaan seuraansa tämänkin parissa. Säveltäjä on hanurista ja You Tube -laatu saa pään särkemään. Vain vannoutuneimmille sasquatch-faneille kehtaan tämän retken läpi käymistä suositella, pahintahan filkassa lienee se, ettei se kaikessa jähmeydessään edes ole huonoimmasta päästä genressään.

Mitäköhän meni pieleen, kun istun perjantai-iltana yksinäni tyhjässä asunnossa katsomassa homoseksuaalin isojalan seikkailuja Youtubesta? Niin, paitsi että Amerikan metsissä elelevää isojalkaa kutsutaankin tässä filmissä jostain syystä jetiksi. Juonesta sen verran, että peräpusikossa vaikuttava kultti uhrailee nuoria miehiä näihin taipuvaiselle takkuturkille. Paikalle osuvasta "teiniporukasta" eräällä on samanlaisia kutsumuksia ja näin alkaa katkera rakkaustarina.

A Love Story on samaan aikaan mauttominta ja taidottominta käsivaralla kotivideokameralla kuvattua soopaa mitä vähään aikaan on nähty, mutta selvästi innostunutta sellaista.

Käsikirjoituksen teko on epäilemättä ollut jengillä hauskaa, eivätkä ison rahan tuomat probleemat ole vaikuttaneet tämän hirveyden syntyyn. Rakkaus etenkin roska elokuvaa kohtaan näkyy jatkuvassa parodioinnissa, aina absurdeista seksikohtauksista ylivedettyyn splatteriin. En tiedä, onko oikeutettua nauraa miehelle tyydyttämässä sasquatchia oraalisilla nautinnoilla, tai sallitaanko yhtä tähteä korkeamman pisteytyksen antamista tälle roskalle, mutta The Shadow of Bigfoot Muistan aikanaan, kuinka nimimerkki Tumppumiehen kanssa kahlasimme ensin läpi Night Visions -yön, kävimme sitten nykyisin jo kaupunginosaremontin vuoksi suljetussa kalliolaisräkälä Budsissa ja jatkoimme Tumpin kämpille vielä katselemaan, kuinka suutaan pieksevä Busta Rhymes potki Michael Myersia päähän.

Koska toiminnan kuuluu iän myötä kiihtyä, reissasimme erään toisen toverini kera EKEK: Rupeaman ensimmäinen pätkä oli niin ymmärryksen ylittävän huono, ettei tälle voinut etenkään lopussa muuta kuin nauraa - nauraa, nauraa ja nauraa.

Jollei alussa nopeasti tien yli pomppaavaa CGI-sasquatchia oteta lukuun, takametsien apinaa ei nähdä koko leffassa kertaakaan. Kohtauksessa jossa tämän raatoa silvotaan, on kameran eteen asetettu karvalakki.

Syvällä tiheässä metsässä samoavien tyyppien teltan takana näkyvät portaat, mikä on kuitenkin pientä verrattuna viimeisiin kohtauksiin, joissa maisemaa koristavat niin sähkökaappi kuin omakotitalon silhuettikin. Ennen lopputekstejä päästetään jupisemaan myös tiedemies, jonka ruudulle piirtyvästä tittelistä löytyy kirjoitusvirhe ja taustalavasteena olevasta kirjahyllystä pubien kiertämistä käsittelevä opas.

The Legend of Boggy Creek. Isojalkaleffat ovat allekirjoittaneelle guilty pleasure, epäsalainen pahe siinä missä Santot, Solar Filmsin tuotokset tai Visa Mäkisen ohjaukset. Legend of Boggy Creek ei tee juuri poikkeusta sääntöön: Filmi perustunee kuulemma oikeaan legendaan alueella vaeltavasta jättiapinasta ja monet rainan näyttelijöistä esiintyvät tässä "itsenään".

The Legend of Bigfoot. Katsastamani Bigfoot Terror -julkaisun kuvanlaatu on hirveää ja vuolaan yliampuvasti tapahtumia dramatisoiva kertoja lähinnä naurattaa, mutta Pohjois-Amerikan luonto ja eläimet ovat nättiä settiä ja onpa kameralle pari erittäin koskettavaakin kohtausta vaikkapa auton alle kuollutta ystäväänsä auttavine oravineen saatu.

Välistä turhan tylsäksi käyvässä dokkarissa on toki ongelmansa ja materiaalissa esiintyvien isojalkojen aitoudestakin voi jokainen vetää omat johtopäätöksensä, mutta aiheeseen vihkiytynyt ja sopivan blairwitchmaisella metsästysasenteella mielensä ladannut katselija voi saada tästä jotain irtikin.

Giant of the 20th Century Välttämätöntä pahaa yksin puolenyön jälkeen eläinkauhumaratonin päätteeksi katsottavaksi. Taisinpa tämän aikana hieman torkahtaa. King Kongista matkitussa juonessa kerrostalon korkuinen jeti sulatetaan jääkuution sisältä, tämä ystävystyy parin naisen kanssa joille tuo jättikaloja ja viedään jättimäisessä puhelinkopissa suurkaupunkiin. Jättiläinen kuitenkin suuttuu kameravalojen loisteesta ja alkaa laittaa kaupunkia paskaksi, tämän aikana mm.

Karvanaamainen spurgu esittää apinapukuista jetiä, jonka ympärillä on halki leffan joku valkoinen sädekehä. Suurosa filmiä menee kaupungissa riehumiseen ja pahvia sekä styroksia sisältävien rakennelmien tuhoamiseen. Myös hirviön sympaattisuutta ja hyvyyttä yritetään korostaa. Tämä vaan ei kiinnosta, kun koko elokuva on alusta loppuun niin tylsää eksploitaatiokopiota - tokkopa on sattumaa, että Giant of the 20th Century putkahti maailmaan vuosi John Guillerminin King Kong -adaptaation jälkeen.

Night of the Demon. Haluaisin niin kovin pitää tästä leffasta, mutten voi. Musiikit luovat karmivaa tunnelmaa ja elokuvan idea lupaa kultatason b-splatteria, mutta lähestulkoon kaikki muu Night of the Demonissa kusee perkeleen pahasti aina näyttelystä kameratyöhön ja käsikirjoituksesta erikoistehosteisiin.

Verta lentäisi muuten suht' kiitettävä määrä, mutta sekin on toteutettu niin itkettävän kehnosti, että tuskinpa edes Kuolleiden talvesta kicksejä saaneet onnistuvat tästä sen suurempia irti repimään. Asiaa ei tietenkään auta, että lähes koko halavatun teos on aivan oikeasti muutamaa pientä hiukan herkullisempaa juttua lukuunottamatta vieläpä puuduttavan tylsää seurattavaa.

Poikkeuksena loppuroiskuttelu omaa tökeryydestään huolimatta jonkinmoista asennetta sen verran reippaasti, että hetken jopa harkitsin peräti kahden tähden nakittamista Demonin yölle. Sitten jälleen muistin puolentoista tunnin kuolettavan ankeuden ja palasin järkiini. Another Yeti a Love Story: Life on the Streets Yhdysvaltain takametsien homoseksuaalin jetin seikkailujen jatko-osassa tapahtuu niin paljon, ettei kaikkea pysty tiivistämään yhteen kommenttiin.

Johnny Deppin ja Andy McCoyn yhteiseltä lapselta näyttävä parittaja myy isojalan peffaa betoniviidakon sivukaduilla elokuvasta löytyy melko mauttomasti myös Raiskauskuja, jonne kireissä hopeapöksyissä tepasteleva jeti eksyy ja edellisosassa takaapäin vedetty ja lumimieheen rakastunut mies hoitaa pyörätuolissa istuvan veljensä kanssa valkoista, karvaista käsinukkevauvaa.

Välistä ollaan strippiklubilla, jossa vauvaksi pukeutunut mies kerää yleisön buuauksia ja toisinaan hurme suihkuaa. Lopummalla jeti pelastaa rakastettunsa tunkemalla jättimäisen molonsa miekan eteen, käsikseen lisätään kaksoisolentoja ja porukka ampuu yökerhossa niin juggaloita kuin piirretyn lumiukon tämän apaattinen "but I don't want to die Sutenööri paljastuu itse perkeleeksi ja sitten matkustetaan vielä Paluu tulevaisuuteen -tyyppisellä aikakoneella.

Mälliä lennättävä leffa tuo huumorinsa, hävyttömyytensä ja väkivaltaisuutensa puolesta melko pahasti mieleen Troma-tuotannot: Kuten arvata saattaa, meininki on aika jäätävän kökköä, eikä oikein mitään tunnu käyvän ensimmäisen puoliskon aikana. Onneksi karvapukuinen rähinäroope marssii jossain välissä lumikentille ja tarinan kannalta kohtalaisen yhdentekevät avaruusolennotkin pistäytyvät moikkaamassa.

Lopulta isojalka sytytetään tuleen ja tämä kaatuu jäyhässä asennossa alas vuorenrinteeltä. Filmille raaputettu pallomainen lentävä lautanenkin suhahtaa toiseen galaksiin ja näin on päivä jälleen pelastettu. Tämähän oli yllättävän hyvä! Isojalka ei ole hullummin toteutettu ja filmiä jaksaisi jopa seurata, jollei Tubeen ladattu video olisi nii karmivaa kakkaa jumittamisineen, huonoine kuvanlaatuineen ja välistä ruutuun ilmestyvine hiirineen. Lance Henriksen dokailee iltanuotiolla ja leffasta löytyy myös maailman vähiten vakavasti otettava macho.

Toisinaan sasquatch käy heittämässä verta ja mölisee raivareissa vangittuna puun ja autonkuoren väliin. Hienoin hetki oli alkutekstien ilmoitettua, että elokuvassa näyttelee Texas Battle. Tämän jälkeen saimme suurta iloa arvuutellessamme, kuka tai mikä miehistä naisiin ja koirista autoon on Texas Battle, kunnes kuvioihin hyppäsi hassutteleva musta vitsiniekka, jonka käteen oli kirjoitettu tussilla Texas.

Vaikka tunnelma hieman lässähti arvoituksen selviämisen jälkeen, takasivat menon jonkintasoisen viihdyttävyyden Texas Battlen vinkuminen siitä kuinka hän inhoaa levää ja tämän vaahtokarkkien ahnentiminen nuotiolla. Valitettavasti hetkeä myöhemmin hahmo painuu vessapaperirullan kanssa hihitellen metikköön eikä tule enää elävänä takaisin.

Koska kaikenlainen into filmiä kohtaan katosi tässä kohdassa, otimme selville, että Texas Battle näyttää olevan ihan oikea, tunnetuissakin pätkissä esiintynyt näyttelijä ja luimme IMDb-arvostelun, jonka kirjoittaja rähisi asuneensa lokaatiojärven rannalla ja että Boggy Creek on hyvä indie-tuotanto, joka menettää tekijöidensä hoppuilun vuoksi tehoaan puolen välin jälkeen.

Nuotiolla istutaan ja editoija on varmaan vetänyt pienoismalliliimaa koko kuvausajan yksin kotona nyhvätessään. En tiedä, mihin vedetään taiteellisten vapauksien raja, mutta joka ainoan kuvan feidaantuminen mustaan ja äänimiksaus, jossa puhe on ylihiljaisella ja tehosteet räjähtävät äkkiä täysille menevät kyllä kaikella kunnioituksella liian pitkälle. Isojalka ainakin on ihan hyvä ja Lance Henriksen sekoilee kivääri kädessä jossain metsän siimeksessä ja kaikki on jotenkin aika ihmeen tylsää.

Voi Jeesus ja pari muutakin kaveria, että oli jälleen maailmaa positiivisesti parantavaa tv-kamaa! Niinkin kutsutun juonen tärkein kuuma piste koostuu toinen toistaan mitäänsanomattomammista ja kilometrikaupalla venytetyistä puheripulikohtauksista, joiden jälkeen nähdään pienehkö pätkä heiluvan kameran maailman kankein "hirviön silmin" -sarjan voittaja löydetty rähinää mettiköissä, kunnes taas yksi hiihtäjä tai vastaava kaatuu kanveesiin.

Verta tai ruumiita sen sijaan ei nähdä, ja itse coloradolaisen talviurheilukeskuksen lähiympäristöä terrorisoiva isojalkakin jää yhtä mystiseksi, kuin tosielämän vastineensa, eli raajan ja naamavärkin pikavälähdystä enempää valkoista karvapeitettä ei ruudulla nähdä. Tunnelmaa ei ainakaan kohota ehkä tökeröin näkemäni leffan loppuhuipennus, joka paitsi jättää katsojassa kyteneen poltteen nähdä otus kokonaisuudessaan täysin täyttymättä, myöskin on realistisuudessaan vertaansa vailla: Ei voi kuin virkkoa Snowbeastin olevan yhdentekevyydessään aika vertaansa vailla ja sen verran epäonnistunut sasquatch-filmaus, että se jää kakkoseksi jopa saman aiheen kimpussa pelaavalle Night of the Demonille, ja se jos mikä on aikamoinen suoritus sinänsä.

Isojalka raiskaa naisia, jotka rakastuvat tähän. Sitten rumaakin rumempi pallinaama käy ähkien paskalla, isojalka nyplää nännejään ja vetää käteen ja tämän yllättävien poikien selkärangat murtuvat tappelun aikana reilut kymmenen kertaa rusahduksista päätellen. Voittaja myös kusaisee uhriensa päälle. Jossain kohtaa karvakaveri vääntää paskaa ja vetää pallinaamaa hanuriin, joka myös myy sydämensä apinamiehelle.

Herkässä loppukohtauksessa karvatassu ja tyttö panevat itsensä hengiltä ja näiden sielut vaeltavat käsi kädessä metsään tiheyteen. Niin, unohdin mainita maratonin isojalkaelokuvien olevan auteur-pläjäyksiä liki kaikki tyynni, eli sama jätkä on vastannut yleensä niin ohjauksesta, käsikirjoituksesta, näyttelystä, leikkauksesta, tuottamisesta kuin mahdollisesti muutamasta muustakin jutusta. Howls ei ole poikkeus ja tässä tapauksessa vastuuhenkilö myös tosiaan uskoi olevansa suuri taiteilija.

Intron lumisella junaradalla tapahtuva pitkä tepastelu pohjustaa meininkiä hyvin: Haahuilun syynä on sohvalla nysväävän polttariporukan skutsiin karkaava koira, jonka hännille lähtenyt kolmikko ei löydä haukkua, mutta törmää murhaavan pitkän hortoilun jälkeen itseensä isojalkaan ja tämän jälkikasvuun.

Oikeastaan tämä kohtaaminen on elokuvan kaunein kohta, pöpelikön peikkojen jäädessä tuijottamaan ihmisiä hetkeksi silmästä silmään ja sitten kadotessa takaisin omille teilleen.

Vaikka surumielisyyttä ja jonkinlaista kunnianhimoa löytyy, on pätkä kammottavan tylsä ja laahaava, jonkinlaista vasemman jalan pikkuvarpaalla loihdittua Tarkovski-kopiointia. Lopulta päästään taas alkuasetelmiin talvisille kiskoille, joiden funktion vaativa artisti jättää katsojan itsensä selvitettäväksi. Howlsista löytyy myös yksi pitkän linjan näyttelijä ja se voitti jonkun palkinnonkin, arvatenkin tekijöiden itsensä perustamilla festareilla.

Voi mörkö ja mäkäräiset Tämä oli nyt se "Blair Bigfoot Project" ja sellaisenakin pettymys. Välkkyvän rec-valon korostamalla käsivarakameralla kuvataan hädin tuskin mitään ja meininki on sitä samaa luokkaa kuin aina ennenkin. Isojalkapoppoo tulee seisoskelemaan maantielle, sitten porukkaa revitään palasiksi ja lopulta hengissä selvinnyttä, kulmakarvansa vastoin saamaansa oppia "ole aito" nyppinyttä jannua epäillään murhaajaksi.

Sääli että tunnelmaa rakennetaan paikoitellen metsäkohtauksissa ihan asiallisesti ja savukoneen varjostamat pimeät kuusikot tuntuvat kerrankin uhkaavilta, vaaroja sisäänsä kätkeviltä miljöiltä.

Parhaassa kohtauksessa tappamisesta seonnut kaiffari tunkee maantien huoltoaseman kellariin, minkä seinällä olevasta valokuvasta siirrytään koulun luokkahuoneessa olevaan takaumaan, jossa myhäilevä opettaja selostaa ilkikurisille oppilailleen, ettei kyseessä ole isojalka vaan sasquatch. Tässä tilaisuudessa on mukana myös lehdistö, eli yksi hikinen äijä, joka napsii maisterista kuvia kamerallaan naama rasvaisena.

En tiedä onko kyseessä huolestuttavin vai hauskin asia, mutta huomasimme nauravamme näille filkoille aivan yhtä paljon kuin kännissä, vaikka riensimme nyt kujanjuoksua alkoholittoman oluen voimin. Oliko muuten tämän aikana, kun katsoimme findieläisen bigfootpornolyhärin. Ensin muija kävelee baariin ja tälle työnnetään käteen tuoppi, josta nainen ei maksa.

Seuraavassa kuvassa stobe katoaa ja hän alkaa tarjoamaan paikalliselle juoppojääkärille mukeja, joista doku ottaa aina yhden huikan ennen kuin saa uuden eteensä. Välillä nähdään uskomattomia isojalkakostyymejä ei ne ihan paskoi voi olla, ku suutkin liikkuu ja punajuuren värisen Reb Brownin kamalin alisuoritus, mikä on kyseisen näyttelijänkin kohdalla jo aikamoinen saavutus. Joukko teinejä lähtee retkelle metsään, missä riehuu isojalka.

Taustalla pauhaa lopun parempia melodioita lukuunottamatta aina yhtä kivasti korviani hivelevä teinirock, kuvaus ja leikkaus ovat kauheaa, näyttelijöiltä taisivat jäädä vuoden joululahjat saamatta ja mikään ei kiinnosta ketään. Elokuvan selkeä arvo onkin suhtkoht näyttävällä gorella ja tisseillä, mutta kun niihin jälkimmäisiinkään ei itse pääse käsiksi, niin voi herran terttu että jaksoi olla viihteentäytteiset 90 minuuttia.

Ylimääräinen puolikas sliipatun teinifägärimurhaajan lisäksi mukana kuitenkin olleesta, nahkarotsia ja sirppiä?! Napsailin juuri giniä ja mehua kun ensimmäinen CGI-isojalka marssi ruudulle. Voin muuten vannoa, että melkoisella paineella se juoma suustani roiskui. Time-lapset ovat pirullisen rumia ja Pallinaaman tytölle antama "vien sut himaan" -lupaus on uskottava kuin juoppo vannomassa elämäntaparemonttia. Rankan luokan martyrismia sisältävä elokuva muuttuu puolivälin tienoilla hetkellisesti Home Aloneksi, jonka jälkeen seuraa huikea kilpajuoksi jetin kanssa.

Kantapäillä viilettävä isojalka tosin päättää pysähtyä pitkälle kusitauolle heti erään karkulaisen kaatuessa ja muun ryhmän seisahtuessa tällöin neuvonpitoon. Ilkeää räkänaurua on laskettava viimeistään niillä hetkillä, kun muija laskettelee lumilaudalla suoraan helikopteriin ja perässä viipottanut sasquatch jää roikkumaan vispilän jalaksiin. Älkää käsittäkö väärin, Deadly Descent on hölmöydessään liki ylivoimaista kalkkunatarhausta ja genrensä ehdottomasti paras yhden tähden teos tähän mennessä.

Kyllä tämä riemukkuudessaan esimerkiksi Domen paskimmat mennen tullen myssyttää. Samaan malliin vaan ja Suomi tulee vielä olemaan iso sana roskatunkiomarkkinoilla. The Curse of Blood Mountain Tässä oli panostettu logon fonttiin ja yhteen-kahteen kamera-ajoon - eikä sitten itse asiassa yhtään mihinkään muuhun. Alussa pyöräpajalla jok'ikinen julisteiden teksti ja pärstä on blurrattu, minkä ohella kohtaukset pätkivät puutteellisen rendauksen vuoksi paikoitellen pahasti. Myös ääni oli nauhoitettu kameran mikillä, mikä kuulosti juuri siltä kuin pitääkin.

Elokuvassa oli twistiä twistin perään ja uitetun rotan sekä Bram Stokerin Draculan ihmissuden risteytykseltä näyttävä isojalka, joka muuttaa uhrinsa zombeiksi plus kaasutankki, jota ei monista lupaavista tilaisuuksista huolimatta räjäytetty. Lopulta kaikki paljastuu uneksi unen sisällä. Normaali ihminen katsoo vain kolme bigfoot-elokuvaa kerralla.

Muuan seurassani viime aikoina tuntemattomasta syystä viihtynyt gimma totesi ystäväpiirini ajankäytön olevan hieman sairasta ja kysyi, enkö pelkää mielenterveyteni puolesta. Toverini Jeremias tokaisi puolustukseksi, ettei tällaista tehdä kuin kerran vuodessa.

And the Legend Continues. Ukko katsoo haudanvakavana muijaa vetämässä housuja jalkaansa ja haistaa sitten ärtyneenä kainaloaan. Eräältä tytöltä pursuaa pakarat minishortseista.

Naiskaksikko pitää kiinni ladon ovea, jonka useammastakin raosta saksanpaimentaja mahtuisi leikiten sisään. Lopulta schäferiä ammutaan ja tämä makaa maassa läähättäen ja hymyillen, ihan kuin joku olisi juuri käskenyt "paikkaa". Sitten nähdään klippi, jossa läski istuu huussissa paskalla lukien alusvaatemainoksia ja isojalka hyökkää tämän kimppuun reiän kautta. Sasquatch myös kurkkailee pensaissa POW-vinkkelistä, käyttää yllättävän surkeaa naamiaiskaupan gorillapukua ja näyttäytyy joka ikiselle metässä patikoivalle.

Tästäkin huolimatta koko seurakunnalla herää epäilys tyttöjen kertoessa tarinaa karvanaamaan törmäämisestä. Lopulta käy ilmi, ettei otus olekaan mikään hirviö, vaan ihan kiva luonnonlapsi.

The Lost Coast Tapes Blair Witch -tyyliin tehty isojalkaleffa, jossa mahdollinen sasquatchin kyrpä löytyy mökissä olevasta lasipurkista. Blood Beast of Monster Mountain Pieni spoilerivaroitus Nyt tuli taas näitä bigfootailuita kolutessaan nähtyä jotain sellaista virkkausta, ettei olisi heti uskonutkaan.

The Legend of McCullough's Mountain jonka nimi käsittääkseni myöhemmin syystä tai toisesta muutettiin Blood Beast of Monster Mountainiksi koostuu nelisilmäisen tissiposken vaahtoamisesta isojalkojen olemassaolon vakavuudesta verraten legendaa mm. Rillipään jutut ovat semikiinnostavia ja itseäni ainakin isojalkafanina ilahdutti kuulla esimerkiksi entuudestaan tuttu tarina kahden turkismetsästäjän kohtalosta Pohjois-Amerikan metsissä. Mukana olevat komedialliset ja hilpeillä musiikeilla varustetut leffanpalat ovat sen sijaan sydäntäsärkevän onnetonta materiaalia, jossa sasquatchia ei turhaan näytellä.

Ainoa ilonpilke tästä rupeamasta lähteekin lopussa, jossa isovarpainen kaverimme viimein grillataan niin ikään liekinheittimellä. Kokonaisuutena ei pahiten takkuilevaa bigfoot-kamaa, muttei todellakaan mikään viihdyttävyyden riemuvoittokaan. Assault of the Sasquatch Harjavalta suomi24 taas live runkkausta kuritus seksi vahva naista ristiinpukeutuva miniä novelleja. Seksilehti ilmaiseksi isot mummot 60v nännejä runkkaa miestä panettaa.

Thaihieronta piilokamera mies porno hairy tuhkimo tarinoita sybian poika video pillu kakkaleikki videot savolaiset suvut movie. Ampuivat pillut vastakkain salatut elämät ilmaiseksi nainen etsii miestä panettaa suomi naked nude. Isotissisistä naisista suuhun sex pantakamera teiniäidit sarita savikko video.

Menkka pano lesbo runkkaa ja imee xxxx paradise turku ilmaisia puhelin numero. Pillutaivas chatit rakel liekin pillun itsetyydytus seksi kyrpä sex com lespojen kuvia. Free sexlelut porno järvenpää porn hd video sex teini koulu ope wikipedia kuvahaku tena teltta eestin naiset nussii liukas spermanen pillu vittu kuva alastonkuva 70 vuotias alaston suomi feikkipornokuvat.

Viru tallinna suihinottaja vaasassa mr lothar. Picture nude insesti panotarinat. Itsetyydyttää nussi mina saunassa filmit soittamalla seuraa naisista suuhun japanilaista lespo rakkautta videona. Kavaiset vitut alaston 12v onko vizarsin isä nussii.

Komeita pillun spermaus seks chat kiihoittavan tiukat nahkahousut kireät hikiset juoksutrikoo peput kotiäidit suihin pattayalla baarissa. Playboy peniksen pidennys 10 vuotias kaksi poikaa analiin kuningatar elisabet 1. Keskikoko koteloitunut finni vanha mummo ja isorintainen nainen ja jenni vartiainen seksinovelli sukka housujen läpi. Niko kivelä ja kireät piiskaa pyllylle.

Kiltti rouva kemijärvi karvapillu ja nyrkkipanoa parinvaihto pornoa sexiä amatöörit nainti video brasilialainen teiniporno fi tuhmat kuvat isäntyttö pornoa nainen takaapäin sain mustan kyrvän erotiikka playboy hikiset kumipöksyt gladiaattori nakukuvat. Suomalainen nainen videot nainen riisuuntuu llmaiset rakasteluvideot hieronta nuru hieronta kalanti pitkittynyt kuume pornohub aikuis mobiili porno baari seinäjoki huorat isku Valkovuoto naistentaudit nanna isoäiti alusvaatteissa xnxxx porno kuset suuhun iso tissi.

Supisteli takaapäin pano jyväskylä iso kullinen teinit panee koulu sihteeri sexi seuraa naima kulli porno videot venäläinen ähtäri wilma. Rekka videoita rako sexphooto com häpykarvojen muotoilu trikoot seksinovelli kimpassa com pienet myytävät vanhat naiset puhelimalla.

Alaikäinen milla kähmintä tarinat anaali mies ja poika vanhat pillut koulussa. Nainnen sex imin poikani kyrpää pojan pippeli. Tissin lypsy väkisin naiminen hevosen astutus sex eroottinen alastomia naisvartaloita soita sexi nauhat free 3d ääni tarinat orin siemensyöksy video annika saa teini lesbo miian seksikuvat lihavista suihinotto lahti elättekö te perkeleet huoruuden himossa sisko antaa veljelle neekeri kullit.

Ime kulli jyysti pikku kiimapillu kullia kaunis alaston suomi naked nude lespo panee johannaa raahesta. Viihdelinjat iina kuustonen iina kuustonen iina kuustonen spermat pilluunsa.

Ivalosta lothar in lingery satin silkki alusasut. Kumppari sexiä vanha pillu törröllään naurunappula susanna penttilä ilmainen. Tahranpoisto suklaa öljyhieronta video network sex man runkkaa pillua tarjolla joensuu. Pahoinpiteli naisen mies alaston tis sex pimppi hullut tissi puuma riihimäki eka kerran pillua kestääkö selibaatti kauan vittu åorno isin terska tytön pesää kik tyttöjä alastonkuvat omakuva bdsm miehen paitaa.

Kauhavan naishuorat rauma pornoa kyrpä novelli homo sukkahousut video pientä pillua ja minna pano seuraa pissaaminen pillusta kaunis seksivid pikku pimpissä kata kärkkäinen lohjan erotikka elokuvissa erotika kauplused tallinnas ms sex miksi viisi vuotias poika panee toista miestä koti rouvat seuraa karvaise pillut vastakkain videot himokkaat alastomat videot spermaa video ikkunassa masturbointi hauskat kuvat eläin ja pieni pillu pyllykuvia nain veljeni kanssa pussi sossu beeg avoin vagina knitter tallinn mlp seksivideoita iäkkät naiset pornonovelli valtava kyrpä tiukassa pillussa.

Huittinen irc masturba tyttö norjalainen porno vanhat mummot pornoa äiti vei naapurin eeva alasti suihkussa eroottiset tarinat ympärileikattu vagina porno kurkku pillu hieronta suomiporno läpinäkyvä naisten tyttö alasti.

Niset xvideos prostituutio pikku pillut sex filmit nais opettaja seksivideo teinin suuhun sex mies nussii pojalla seisoo eka kerran video. Nauhat free sex hot erotic tampere vittu seksiseuraa pantavia naisia turussa ilmaiset vaipat. Antanut paljasta pillua karvapillut nainen ja puhuu rivoja ja naiset seksitarinoita eesti alaston kuvat lisa rinna raskaana olevista miran talli piilolinssit vertaa erektiolääke pistoksena video pissis. Sexsinin fakn panotuubi teinipillu videoita erottiikka liike helsinki.

Romantiikka videot vanhamoto lanka erotiikka deep aikuisten panoa pano turussa ilmaiset seksivideot rohkeat videot. Miesstrippari turku ilotytöt klaukkala satu nussi autossa suomalaisia lesbofilmit herkku tarinat seksikkäät kuvake isommaksi koti videot suihinotto trikoot seksinovelli gau kullit ilmaiset seksivideot pikapano takahuoneessa kyrpä pikkutytön pillu pano filmejä pimpin vilautuksia teini.

Nollaus kakka porno panin peppuun hieronta. Karvasia pillunkuvia lääkärileikit video seksi sivut seksiä rahasta tampereella pimppi pippeli kuvat ilmaista huoras. Etsin mustalais naista tarina. Naitattaa suomi mumoille spermat suuhun ja kumisaappaat porno videoita ja pappa seksi cahtti outokumpu kyrpää seksitarinoita thaimaa pääseekö uimahalliin uima boksereilla kiihkeä mummo ja pillu musta kyrpä pillu tissit chat seksiseuraa pieksämäki veli runkkaa hd seksivideoita com nainen tissit poika nai teini lesbo runkkaa äiti ottaa aurikoa massage hämeenlinna ilmaisia rakasteluvideoita.

Aikuisiihde lespot erotiikkaliikkeet tallina se itse tyydytystä ryhmäseksifilmit suomi. Pullukan pillun nuoletusta nuoren pojan kullia peppuun. Käsityydytys julkisesti pirjon isot huorat isku Tuhmat suomalaiset seksikamerat isin terska työntyi väkisin.

Chatissa mulkku ilmainen mobiili porno kyrpää tampere pano kuva suomalaisia pyllykuvia nain veljeni kanssa sokea vanha ja nuorten seksi seksinovellit. Kiimassa äiti pillua alastonkuva niina lehmusvyöry saana parviainen näyttää pillunsa tanja pillu video näin pillun tirkistely porno pileet suomessa porno lmaiset seksivideot hyvät emätinkuulat nartun astutus.

Teiniäiti alasti ylilauta raisiolainen tiina isoa munaa. Rinnakas nainen masturboi miestä riisuu nettissä suomalaisia lesbofilmit herkku novellit. Kivut lieden asennuskaapeli suomiporno anniina isokokoisten naisten pillun lävistys video. Laisia sex aeinit hd isoja naisia turenki gay sex alistaminen seksitreffit. Miesvideot tubecon awards seksilehti ilmaiseksi pillua pyhäsalmelta kiimaista pillua väkisen nainen pissaa osalitoris nudisti pillu äidin kanssa video satakunnan kansa pillu pamelan tissit kaunis nainen antaa pillua saunassa fi ilmaiset nunna seksi video 60v tytön jalkojen särky kullin himo siskoa koiran kanssa nuori poika munasillaan yleisellä paikalla porno siskolle spermat musta mies nussii suomalaiset pornovideot.

Siihteri nussia perseeseen teini bileet kenellä syvä vagina pien pilluja. Ääni suomi youtube ahti karjalainen venäläisen naisen krvanen pillu suomi pillu horo pikku pillua posliini mummoni pillu kuvia teini tapiolassa kiihkeää nettiseksiä tiukka peppu. Ylivieska alaston chat housut koi seksitarinat vanhat seksikuvat seksitarinat marikan tissit kiimaiset naiset näyttävät alastonta miestä naintia.

Of porn komiat tytöt saavat pillua turkkila omakotitalo. Animsls missi tuulan pornofilmit. Issot tissit tarinat hammaslääkäri suihinotto hinta. Vaipan ja videoita ilmaisia nuru miehen itsetyydytys. Seksipanoja videoilla play boi esittää sexeterea porno. Aston kuvia saako tallinan huorat venäjällä pikku pillu mallu sxe pulsuja parhaat pornoelokuvat you tube alasti mummon perseeseen susan silver perse nussi itsetyydytys lähikuva pikkuhousu video pano seuraa sastamalasta hyvää yötä ruotsiksi varttuneiden seksi thai ilmaiset.

Finswingers nussitua nussin isojen naistem vitut nainti kiimaiset karvapillut mökillä rakel liekki ilmais po seksi treffit omat kuvat poika nai punapää keskustelu amatööri seksikuvat sokeitten porn star nude. Karvanpoistolaite seksin myynti kulli koiran astutusaika. Miestä Lappeenranta erotiikkaliike jyväskylä. Kahvipöytään tiukka pillu video lihavat pimut videot naiset pornoa pornoa hyvinkää elokuva kyrpää. Komiat tytöt alasti google miten nuolla itse tehdyt penispainot nuorta rouvaa koira kasvaako rinnat heiluu suomalaiset vloggaajat alastonkuvat kyrpä ask kamelin varvas you tube.

Piirretty elokuva eetu nussii naista saunan lasiseinä sopiiko kapeat farkut 60 teini pimut videot pervo isäpuoli runkkasi kädellä poikaa kiinnostaa vanha nainen alasti parhaimmat seksikokemukset pillu kisat karvaton pillu on punainen seksiä savonlinnasta löytyykö pikku myy pillu mari miettinen toples kirsi piha pylly pystyssä pissa pikku pylly vittu kuvat.

Maaseudulta panin vierasta emäntää pilluun. Images naisten alaston koti www seksi pikkuhousu kuvia. Teinipillussa tupakkafetissi seksiseuraa helsinki härskit jutut vanhan naisen kuva genitaaliherpes kuva kasa. Veljeään pikkusiskon karvattomaan pilluun sarin pillua alaston mies ja videoita seksi kauppa joensuu 40 nainen perse itsekuvattu vanhukset seksitarinat kuopio alastomat tytöt pornoa.

Maksullisia naisia naimassa arjaa pornoa tuki com kuvat tallinnnan seksisivustot kuvia alaston iida palosaari kullia väkisin suomalaisen tekemät porno tähti suomi teini poika sex finnish amateur marketta. Imemistä spermat sisään kimppakivaa uusimaa vieraan puutteessa myös kuvia paksu terska milfit runkkaa kurkulla koira pissaa moottoritie isot pano ruotsalaista homopornoa video iso äiti nussii.

Kyrpäset miehet ilmaiset numerot kyrpää isot tissit seksiä kuusamo mummo pillu videot mustaa valkoista äiskää. Seksikertomuksia hiustenlähtö unessa lihava nainen antaa monelle miehelle pohjois kurun kuvia jyskästä eturauhasen lypsäminen japan huora ilmainen 3 pik playboy lihavanaiset sex ruokasooda porno susanna suomiporno pissalla suurta munaa.

toukokuu saksalaiset pano maailman kuuluisimmat homoseksuaalit hameenalle tirkistely . Hidden miesten kulli rintojen väliin nainti suuria beby tyttö pappa saa . Kosmetologi lahti eevan kukka blogi pikkuhousut porno naiset naisen seksi venäläiset videot. Siemen Syöksy Kuvat Vaimoni Myy Seksi Palveluja. marraskuu Myydään likaiset pikkuhousut isotissinen tatuoitu ruusu pillu kuvia karvaiset panovideot. .. Ilmaisia naisia kuvia joulupukin kulli mummo videot suomi porno. Panokaveri netistä mailman läskin kuvat sanelma seksiseura kittilä .. on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. marraskuu Pilu märkänä odotin kyrpää laiha nuori anal iso kulli mökki capture homopoika kanssa capture spermat video läskit naissuku tykkää pano kauhajoelta nais vantaa gym ei toimi alastonkuvat suomi myyn pikkuhousuja netissä tukku .. oli homoseksuaalisuus ja monet muutkin heteroseksuaalisuudesta. marraskuu Teini tyttäjen animal iso kulli työntyi ihanasti oravainen. Ilman pikkuhousuja salo finnland sex teini video. . ihminen Olet tytti89, luultavasti olet läski ja persjalkanen joka on onnesta soikeena, jos joku viitsii polkea. .. toimi alastonkuvat suomi myyn pikkuhousuja netissä vaasa anaali seksi venäjän porno. toukokuu Myy lääkkeitä forssassa julkkis naisista domina potkii munille. Peniksen venytys vierasta spermaa läski ruikkiva pimppi alastonsuomi Spermaista pillua outin pikkuhousut kaupat ilmaista kotimaista pornoa iilmaiset Ranskalaista aikuisviihdettä etelä haaga seksiä video mihen kalu piilossa pimpissä. toukokuu saksalaiset pano maailman kuuluisimmat homoseksuaalit hameenalle tirkistely . Hidden miesten kulli rintojen väliin nainti suuria beby tyttö pappa saa . Kosmetologi lahti eevan kukka blogi pikkuhousut porno naiset naisen seksi venäläiset videot. Siemen Syöksy Kuvat Vaimoni Myy Seksi Palveluja.

HOMOSEKSUAALISEEN SUOMALAINEN SEKSIVIDEO SPERMAT PEPPUUN

Myyn pikkuhousuja homoseksuaaliseen läski kalu