Mies laukeaminen tele kuuluvuus homoseksuaaliseen

Helsingin Uutiset kehäpainos Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset metropainos Lue ilmaiseksi! Ammatti- ja järjestölehdet Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito Autot ja moottoriajoneuvot Metsästys, kalastus, aseet 7.

Ruoka ja juoma Talouselämä ja yritystoiminta Tietotekniikka ja tietoliikenne Urheilu ja liikunta Rekisteröidy Tietoa palvelusta Asiakaspalvelu Kustantajille. Pääsyynä tähän on häpeäntunne, jota ei hallita. Toisten enemmän, toisten vähemmän. Seksi ei ole harrastus ja nautinto samalla lailla kuin vaikkapa tupakointi tai alkoholin juominen, sillä se perustuu vuosimiljoonaiseen kehitykseen.

Ei ole mitään syytä erityisesti pidättäytyä seksistä. Ei myöskään ole erityistä syytä estää tai pidättäytyä tavoittelemasta tyydytystä eri tavoin. Elämässä muodostuu tilanteita, joissa tyydyttäminen joudutaan tekemään vaihtoehtoisilla menetelmillä. Niin tai näin, toimittajan käytös kertoo kielteisestä asenteesta seksiin. Hänen mielestään kiihottuminen on jotenkin väärin ja paha asia, jota ei soisi tapahtuvan.

Kysyn, että miksi ihminen ei saisi kiihottua? Mitä pahaa siitä seuraa esimerkiksi puhelimessa? Kuinka 'läähättäminen' on vahingollista? Mutta tilanne ei jäänyt tähän. Terapiaa, jotta lopettaisi luonnollisen tarpeen tyydyttämisen. Eli sama asia kuin että ihminen, joka haluaa nukkua, tarvitsee terapiaa, jotta lopettaisi nukkumisen. Tai ihminen, joka haluaa syödä, tarvitsee terapia, jotta lopettaisi syömisen. Joku muukin kritisoi tätä Suomessa perustellusti ja vertasi tällaista terapiaa homoseksuaalien 'eheytysterapiaan', jossa homoseksuaaleista yritetään tehdä heteroseksuaaleja.

Tilanne pakottaa asettamaan kysymyksen: Miksi ihminen haluaa, että kaikki muut käyttäytyvät seksuaalisesti samalla lailla kun hän itse käyttäytyy? Asiahan ei muille kuulu. Ei heteromiehen tarvitse esimerkiksi olla millään tavoin läsnä homoseksuaalisessa toiminnassa tai päinvastoin.

Koettakaa hyvät ihmiset olla puuttumatta toistenne asioihin seksin saralla. Seksi ei ole rikollista toimintaa, jos osapuolet harjoittavat sitä vapaaehtoisesti. Ei vaikka toinen osapuoli maksaisi siitä rahalla toiselle.

Kyse on valtavasta itsekkyydestä, josta on päästävä eroon. Ottakaa selvää asioista ja toimikaa tiedon mukaan toisianne kunnioittaen ja ymmärtäen. Varsinkaan kun ei siitä ole mitään haittaa kenellekään. Kyse on siitä, että erilailla ajattelevat ihmiset haluavat purkaa omaa käsittämätöntä tuskaansa alistamalla muita ihmisiä.

Pääsyy tähän on väärä käsitys siitä, mistä seksissä on kysymys. Jos seksi ymmärrettäisiin vain ja ainoastaan positiivisena asiana, ei esimerkiksi esiintyisi sosiaalisia ongelmia prostituution ympärillä. On siis ihmisiä, joille prostituutio sopii oikein hyvin ja ihmisiä, joille se ei sovi lainkaan.

Perehtykää Kinseyn raporttiin, josta käy ilmi perustotuus siitä, millaisia ihmiset ovat seksuaaliselta käyttäytymiseltään. Toivoisin tietysti, että näitä blogeja kommentoivilla olisi jotain annettavaa aiheeseen, kuten perusteltuja näkemyksiä, elämänkokemuksia tai ideoita.

Out of the box -ajattelua. Jotain, millä saataisiin parannettua tilannetta tässä maailmassa, jossa seksi on monille edelleen tabu ja negatiivinen osa elämää. Asiahan ei muille kuulu [ Ainakin lähikauppiaat eivät useimmiten ymmärrä, mitä seksi on, koska eivät myy pornolehtiä. Nissisen ristiretki lienee ohi vasta, kun rautatientorilla voi vetää varvit Aleksis kiven patsaan sylissä - kyllähän ihmiset voivat katsoa poispäin, ja jos siellä on lisää naintia, niin poistua paikalta.

Nissinen yrittää vallata julkisen areenan aseenaan "yksityisyyden kunnioittaminen" - ne, jotka eivät julista seksin ehdotonta hyvyyttä ja tue tämän ilosanoman levittämistä, ovat vain tietämättömiä ja ymmärrykseltään rajoittuneita.

On melkoinen harppaus väittää, että toimittaja pitää kiihottumista yleensä vääränä ja pahana asiana, jos ei halua itse hallinnoimiensa urheilusivujen tukevan puhelinseksin markkinointia. Siihen päälle vielä argumentoinnin kukkanen: Sitten vielä määrämittainen analogia nukkumiseen ja syömiseen eli se päätetään juuri siihen, missä se lakkaa tukemasta omaa kantaa.

Kyllä, syöminen vastaa luonnolliseen tarpeeseen, mutta ylensyöminen on edelleen vakava terveysongelma. Vastaavasti nukkuminen on luonnollinen tarve, mutta ihmisellä on todennäköisesti ongelma, jos hän nukkuu tai unelmoi siitä jokaisena vapaana hetkenään. Edelleen nälkään ja unenpuutteeseen voi menehtyä, mutta seksin puutteeseen ei.

Tosin näiden sekä seksin kohdalla suotakoon valinnan vapaus niille, jotka hoitavat ansiotyönsä, pitävät seksin yksityisasianaan ja vastaavat toimintansa seurauksista tosin ylensyönnin ja vastuuttoman seksin seuraukset kuormittavat julkista terveydenhoito- ja sosiaalijärjestelmää, joten niitä ei voi rajata pelkiksi yksityisasioiksi. Tässä kohtaa Nissinen tarttunee eroon seksin ja vastuuttoman seksin välillä. Mutta eikö vastuuton seksi ole juuri seksiä, jota halutaan liioitellusti tavalla, joka ei ennakoi tai välitä huonoista seurauksista?

Samoin kuin ylensyöminen on yksilön terveyttä ja sitä kautta yhteiskuntaa kuormittavaa syömisen nautinnon yliarvostamista. Muutenhan kyseessä on tautologia: Kun puolustetaan seksiä pelkästään positiivisena asiana, niin on otettava huomioon, ketkä sitä harrastavat ja millä seurauksilla.

Useille ihmisapinalajeille seksi on tietääkseni sekä keino lisääntyä että purkaa stressiä ja niillä homma tuntuu toimivan. Ihmisten kohdalla väite seksin pelkästä positiivisuudesta on kuitenkin perusteetonta ainakin niin kauan kuin sukupuolitautien leviäminen ja kasvava aborttien tarve kukoistavat sen ympärillä. Sitten täytyy vielä kysyä, että jos seksi on niin luonnollinen ja positiivinen asia, niin miksi sitä täytyy ostaa?

Miksi se ei toteudu luonnostaan ihmisten välillä ilman rahallista korvausta? Jos tämä luonnollinen ja positiivinen tarve yhdistää kaikkia ihmisiä, niin eikö niissä, jotka eivät saa sitä maksamatta tyydytettyä, ole jotain vikaa — jotain, johon terapia saattaisi auttaa? Tähän Nissinen vastannee toteamalla syyksi sen, miten "seksi on monille edelleen tabu ja negatiivinen osa elämää. Nissinen lienee tyytyväinen vasta, kun seksillä ja tämän harrastuksen leviämisellä ei ole mitään esteitä.

Luulisi, että nykypäivänä noita innokkaan liberaaleja harrastus- ja läähätyskavereita löytyisi jo riittävän vaivattomasti - ei tosin niin helposti, ettei suora ostaminen olisi helpompaa. Ja oikeus kiihottumiseen on Nissiselle niin vahva, että puhelinseksimainoksia pitää olla myös urheilusivuilla, ja että niiden poistaminen on rikos ihmiskuntaa vastaan.

Sehän on yksinkertaisesti väärin, jos tarvitsee nähdä hiukankin vaivaa kiihottuakseen. Kukakohan tässä yrittää ajaa seksuaalisia preferenssejään sinne, missä ne kuuluvat ja näkyvät kaikille? Kenenköhän valtavasta laiskuudesta ja itsekkyydestä tässä oikeasti on kyse? Voi kuinka ihmiset jaksavat juosta merkityksettömän seksin perässä ja sitten valittaa, kun se ei merkinnytkään mitään — ja sitten päätellä, etteivät vain juosseet tarpeeksi kovaa ja riittävän pitkälle….

Nomad avasi ytimen kerrassaan loistavasti. Pohdiskelu tosin sisälsi juuri sitä selittämätöntä negatiivisuutta, jota vastaan kirjoitan. Tämä kommentti vahvisti käsitystäni siitä, että on edelleen ihmisiä, joille seksi on kielteinen asia.

Kaikkiin elämän ilmiöihin liittyy sekä positiivisia että negatiivisia yksityiskohtia. Omasta asenteesta riippuu, kumpia alkaa korostaa elämässään. Itse en ole vielä koskaan nähnyt seksiin liittyvää ilmiötä, joka olisi tehnyt siitä negatiivista minun silmissäni.

Ihmettelen aina yhtä paljon, kun näen tätä negatiivisuutta. Ihmettelen sen taustoja ja perusteita. Joista saan näissä kommenteissa vähän hajua. Ja joka voi auttaa laatimaan kirjoituksia seksuaalikielteisyyttä vastaan. Kielteiset kommentit seksistä ilmaisevat aina kommentoijan negatiivista asennoitumista aiheeseen.

Mistä tahansa elämään liittyvästä aiheesta löytää pahaa, jos alkaa kaivaa. Jos tuntee ja osaa seksin ja seksuaalisuuden, tajuaa, että siinä ei ole mitään kielteistä. Kielteisyys kumpuaa osin tietämättömyydestä. Osa tulee tunnemaailmasta, johon on vaikutettu kielteisillä teoilla.

On kuitenkin väärin kieltää muilta ihana elämä sen takia, että itselle on käynyt köpelösti. Osassa tapauksista kyse on vallasta. Halutaan hallita elämää seksin avulla. Seksin ostamista ei voi sallia, koska silloin valta saavuttaa taloudellisia ja asemallisia etuja lähtee naisilta ja siirtyy rahamiehen lompakkoon.

Yhtenä perimmäisenä tavoitteenani on saavuttaa yhteiskuntaan tila, jossa seksi on sellaisessa asemassa, että kenekään ei tarvitse seksiä ostaa, vaan sitä saa 'luonnollisemmalla' tavalla. Mahtava ilmaus tuo "selittämätöntä negatiivisuutta" - sen jälkeen kun ei mitä ilmeisimmin tarvitse huomioida toisen argumentteja saati sitten vastata niihin Älkääkä ymmärtäkö minua väärin: Lisäksi Nissinen sivuuttaa suvereenisti sen, miten totesin seksin olevan positiivinen asia.

Koska en kyseenalaistamatta kannata Nissisen seksi-evankeliumia, niin hän leimaa minut automaattisesti toiseen ääripäähän seksin vastustajaksi. Samalla logiikalla olen varmasti syömisen vastustaja, koska puhun ylensyömisestä ongelmana ja negatiivisena asiana. Seksi on tässä suhteessa haastavampi kysymys, koska sillä ei ole terveyttä uhkaavan lihavuuden kaltaisia selkeitä seurauksia Tätä kautta päästäänkin jälleen itse asiaan: Toinen merkki seksin yliarvostuksessa on se, kun sillä yritetään ratkaista ongelmia.

Tämä on vähän kuin yritettäisiin korjata rattijuopumus poliisin alkometriä huoltamalla. Toki tämä voi auttaa, mutta vain silloin, jos kuski ei ollut juonut alun alkujaankaan. Tämä taitaa olla suunnilleen yhtä tavallista kuin se, että suhteessa on kaikki kunnossa, mutta seksi ei suju eikä tuota nautintoa. Silti lienee surullisen tavallista, että suhteen ongelmia yritetään ratkaista niitä värkkejä roplaamalla ja kun tähän väsytään, niin eikun apuvälineitä hankkimaan ja kokeilemaan kaikkea, mikä sattuu mieleen tulemaan.

Ja jos intohimo ei vieläkään syty, niin haetaan salasuhde, kuten Victoria Milan mainostaa. Ajatus siitä, että hoidettaisiin muut asiat kuntoon, ei useinkaan ole ensimmäisten joukossa, jos mukana lainkaan.

Juuri tämän takia seksin ympärille on rakentunut miljardiluokan business, jota Nissinenkin tarkalleen ottaen tuntuu puolustavan: Puhumattakaan erosta sille, että tunnetaan molemminpuolista halua ja sille, että joku sietää minua maksua vastaan.

Tällöin seksi voisi todellakin olla yksinkertaisesti hyvää, eikä sitä tarvitsisi pakonomaisesti maustaa apuvälineillä, muilla kummallisuuksilla ja liioittelulla joita ei kuitenkaan ole niitäkään tarve kieltää. Kylläpä lähdetään pienillä eväillä toteamaan miten seksuaalinen vapaus on uhattuna, sekä miten seksiin negatiivisesti suhtautuvat yrittävät estää ja jopa pakottaa muita kaltaiseensa rajoittuneisuuteen.

Kiitos Nomadille aikaisempaa jos mahdollista vielä paremmasta kirjoituksesta. Vastaankin siksi muutamaan kohtaan, jos se nyt mitään kirkastaa:. Se, että lopussa toteaa yksikantaan pitävänsä seksiä positiivisena asiana on mielestäni taktinen veto, ei todellinen mielipide. Sillä yritetään ostaa hyväksyntää. Voi olla että olin osittain väärässä, mutta — anyway.

Vertaus kuvaa seksin 'normaaliutta' ja jokapäiväiseen elämään kuuluvuutta erinomaisesti. Myös kielteisten asioiden puolelta. Silti ihmisten on syötävä ja nukuttava. Suhdetta kielteisiin puoliin kuvaa erinomaisesti vertaus autoiluun: Ei autoiluakaan kielletä tai pidetä kielteisenä sen takia, että tulee kolareita.

Jos lehti on kymmeniä vuosia 'sietänyt' seksi-ilmoituksia sivuillaan, miten ne nyt yhtäkkiä muuttuivat poistettaviksi? Tämä oli henkilökohtainen kannanotto, joka ilmaisi päätöksen tehneen henkilökohtaisen suhteen seksiin ja seksuaalisuuteen.

Eikä sitä voi kuvata positiiviseksi. Hän hyväksyy vain seksuaalisuuden, joka on sellaista jota hän itse harjoittaa. Tämä onkin suurimpia ongelmia seksin kanssa: Jos ilmoitukset ovat olleet taloudellisesti kannattavia, niillä on silloin ollut kysyntää ja käyttöä. Ei toisella oikeustoimikelpoisella, itsenäisellä aikuisella ihmisellä ole oikeutta määrätä, kuinka tämä saa tyydyttää itseään.

...

EJAKULOINTI PRIVATE HOMOSEKSUAALISEEN SHOW HELSINKI

: Mies laukeaminen tele kuuluvuus homoseksuaaliseen

Aikuisviihde ilmainen homo ts porn Hyvin outoa ettei kukaan myönnä poistaneensa tuota kuoleman jälkeen tullutta viestiä. A oli soittanut sairaalasta vaimolleen ja kertonut vasta nyt, kun B oli jo kuollut, salasuhteestaan ja B: Pelaat sen kortin varaan, että saat minut esitettyä pahana, jolloin kaikkea minusta lähtevää pitää välttää ja vastustaa. Ja jos mies uskoi naisen tarinat ummetuksesta ja kuukautisista, niin miksei hän hakenut ja tarjonnut naiselle särky- ja ummetuslääkkeitä tai ehdottanut ensiapuun lähtöä siinä vaiheessa kun vessassa oli istuttu jo toista tuntia? Asian tekninen tutkinta on tuskin voinut olla kovin vaikeaa. Tai ihminen, joka haluaa syödä, tarvitsee terapia, jotta lopettaisi syömisen.
Kunnon pano homo ilmaista panoseuraa Suomi homoseksuaaliseen pornokuvat alaston hieroja
Gay jeppe porn mies etsii miestä Seuraa kuopiosta panoseuraa gay tampere

Homo treffisivusto hieroja myyrmäki