Luomu meis latina homoseksuaaliseen sex

Poliisin virallisten tiedotteiden mukaan turvallisuusjärjestelyt tulevat olemaan G7 -maiden kokouksen tasoa, jonka kokoontuminen on myös samalla viikolla kesäkuuta Saksan, Bavariassa. Bilderberg -kokoukset ovat tunnettuja siitä, että mitään siellä käsiteltyjä asioita ei tiedoteta julkisuuteen. Vaan kaikki siellä käytävät keskustelut ovat salaista kabinetti -politiikkaa.

Pääministeri Alexander Stubb, EK: Bilderberg on vain yksi valtaeliitin salaisista kabinettikerhoista. Muita pankkiirien talousrikollisten pyörittämiä kabinettikerhoja ovat mm. Rooman klubi , joka kokoontui vuonna Helsingissä salaisesti, jolloin sinne otti osaa presidentti Martti Ahtisaari ja presidentti Tarja Halonen.

Englannissa toimii taas eliitin salainen kabinettikerho nimeltä Royal Institute of International Affairs. Yhdysvalloissa eliitin kabinettikerhona toimii mm. Trilateraalinen komissio, joka on keskittynyt myös Euroopan asioiden juonitteluun ja junailuun. Mutta kaikki nämä salaiset kabinettikerhot ja edellämainitut ajatushautomot hitsautuvat yhteen, koska he nimittävät itseään negatiiisesti valaistuneiksi illuminateiksi.

Heidän symbolinsa tunnusmerkki on Horuksen silmä, joka on muinaisen Egyptin tunnetuimpia symboleja. Kun Presidentti allekirjoittaa tätä lakia, rahallisen voiman näkymätön hallitus laillistetaan…….

Historian suurin rikos on tehty tämän pankin ja valuuttalain avulla. On tärkeä huomauttaa, että Federal Reserve Liittovaltion pankki eli keskuspankki on yksityisyritys, se ei ole liittovaltion eikä sillä ole mikään reserviä eli varantoa. Tässä sodassa saksalaiset Rothschildit lainaavat rahaa saksalaisille, brittiläiset Rothschildit lainaavat rahaa brittiläiselle, ja Ranskalaiset Rothschildit lainaavat rahaa Ranskalaisille.

S en lisäksi, Rothschildilla on kolmen Eurooppalaisen uutistoimiston kontrolli, Wolff perustettu v. Rothschildit käyttävät Wolffia manipuloitakseen Saksalaisia intoon sodalle. Suunnilleen tästä ajasta, Rothschildeista harvoin puhutaan mediassa, koska he omistavat median. Oikeusneuvos Brandeis on myös valittu Executive Committee for Zionist Affairs in johtajaksi, asema, jonka hän on pitänyt vuodesta Saksa on sodassa voitolla, koska  Rothschildit rahoittivat sitä enemmän kuin Ranskaa, Italiaa ja Englantia,  koska Rothschildit eiväti halunnut tukea Tsaaria Venäjällä, ja tietenkin Venäjä oli samalla puolella kuin Ranska, Italia ja Englanti.

Sitten merkittävä tapahtuma tapahtui. Saksa, vaikkakin se oli voittamassa eikä yksikään ulkomaalainen sotilas ollut asettanut jalkaakaan heidän maaperässään, tarjosi aselevon Britannialle ilman millään korvausvaatimusta. Rothschildit halusivat varmistaa, ettei näin kävisi, koska he odottivat tienata paljon enemmän rahaa tästä sodasta, joten he pelasivat toista korttia, jonka heillä oli hihassa.

Samalla, kun Englanti harkitsi Saksan tarjousta, Rothschildin agentti Louis Brandeis lähettää Sionistista delegaatiota Amerikasta Britannialle lupauksella tuoda Amerikan sotaan Brittien puolelle, kunhan Britit suostuvat antamaan Palestiinan maan Rothschildeille. Rothschildit halusivat Palestiinan, koska heillä oli suuria liiketoimintaintressejä kaukoidässä ja halusivat oman tilan sillä alueella sekä oman armeijan, jota he voisivat käyttää  hyökkääjänä mille tahansa valtiota vastaan, joka uhkasi noita intressejä.

Britit sittemmin suostuvat sopimukseen Palestiinasta, ja Sionistit Lontoossa ottavat yhteyttä heidän vastineisiin Amerikassa ja informoi heille tämän asian. Yhtäkkiä kaikki pääsanomalehdet Amerikassa, jotka olivat olleet siihen asti Saksan puolella kääntyivätkin Saksaa vastaan, ja kirjoittivat propagandaa kappaleilla kuten: Saksalaiset sotilaat tappoivat Punaiset Ristin Hoitajat; Saksalaiset sotilaat katkaisivat lasten käsiä, jne, voidakseen manipuloida Amerikkalaisen yleisöä Saksalaisia vastaan.

Samana vuonna Presidentti Woodrow Wilson kävi uudelleenvalintakampanjaa sloganilla, että —Äänestäkää sitä miestä, joka piti poikanne sodasta-. Joulukuun 12 pv Saksa ja sen liittolaiset tarjoavat rauhan ehtoja sodan päättämiseksi. Rothschildin Sionistien Brittiläiselle tehdyn lupauksen mukaisesti, jossa viedään Amerikka sotaan he päättävät, että he haluavat jonkin kiarjallisen todistuksen Brittiläiseltä siitä, että nämä täyttävät heidän puoltaan sopimukesta. Hyvä Lord Rothschild minulla on suuri ilo kertoa teille, Hänen Majesteettisuuden Hallituksen puolesta, seuraavan ilmoituksen, joka osoittaa myötätuntoa Juutalaisten Sionistisiin pyrkimyksiin, jonka kabinetti on saanut ja hyväksynyt.

Hänen Majesteettisuuden Hallitus katsoo  suosiolla kansalliskodin perustamista Palestiinassa Juutalaisille ihmisille, ja tekee parhaansa helpottaakseen tämän päämäärän toteuttamista, kunhan selvästi ymmärretään, ettei mitenkään haitata olemassa olevien ei-Juutalaisten yhteisöjen siviili- ja uskonnollisia oikeuksia Palestiinassa, tai Juutalaisten oikeuksia ja poliittista asemaa missä tahansa toisessa maassa.

Olen kiitollinen, jos viet tämän ilmoituksen Zionist Federationin tietämykseen. Rothschildit määräävät Tsaari Nicolai II: Tämä tehtiin siksi, että voitiin hallita maata ja kostaa Tsaari Alexanderille Iia siitä, että hän esti maailmanhallitussuunnitelmaa vuonna Wienin Kongressissa, ja Tsaari Alexander II puolsi Presidentti Abraham Lincolnia vuonna On äärimmäisen tärkeä  heille, että teurastettiin koko perhe, myös naiset ja lapset voidakseen täyttää lupaus, minkä Nathan Mayer Rothschild antoi vuonna Sen tarkoitus on näyttää maailmalle, miten käy jos koskaan toimit Rothschildeja vastaan.

Kongressiedustaja Oscar Callaway tiedotti kongressille, että  J. Morgan on Rothschildin edeustaja ja että se on ottanut Amerikkalaisen mediateollisuuden haltuunsa. Maaliskuussa vuonna , J. Morganin intressit, teräs, laivanrakennus, ja jauheintressit, sekä heidän tytärjärjestöt, keräsi 12 miestä sanomalehtimaailman huipulla ja palkkasi heitä selvittämään mitkä ovat kaikkein vaikutusvaltaisimmat sanomalehdet Yhdysvalloissa ja mikä on riittävä määrä kontroillakseen yleisesti niiden päivittäisen mediapolitiikkaa…..

Lehtien politiikka ostettiin, maksettiin kuukausi kerralla, hankittiin toimittaja kullekin paperille, jonka tehtävä oli valvoa ja editoida informaatiota, joka  koski valmistautuneisuutta, militarismia, rahapolitiikkaa, sekä muita kansallisia ja kansainvälisiä kysymyksiä, jotka pidettiin kriittisiä ostajien intresseille.

Versaillesin rauhan konferenssi pidetään, jossa päätetään korvauksista, jotka Saksalaisten täytyy maksaa voittajille ensimmäisen maailmansodan päätettyä. Tässä vaiheessa Saksalaiset ymmärsivät miksi Amerikka oli kääntynyt heitä vastaan ja ketkä hallitsi Amerikkaa, eli Rothschildit. Saksalaiset luonnollisesti kokivat, että Siionistit olivat pettäneet heidät.

Tämä johtui siitä, että silloin kun Rothschildit tekivät heidän sopimuksensa Britannian kanssa Palestiinasta, sitä vastaan, että Amerikka tuodaan sotaan, Saksa oli kaikkein ystävällisin maa maailmassa Juutalaisille, itseasiassa vuoden German Emancipation Edict takasi Juutalaisille kaikki kansalaisoikeudet, mitä saksalaisilla oli. Sen lisäksi Saksa oli ainoa maa Euroopassa, joka ei laittanut rajoituksia Juutalaisille, jopa antoi heille turvaa kun heidän täytyi paeta Venäjältä, sen jälkeen kun heidän ensimmäinen yritetty kommunistinen kaappaus epäonnistui siellä vuonna Kaikesta huolimatta, Rothschildit olivat täyttäneet heidän puolensa sopimuksesta, eli vuodattaneet miljoonien viattomien ihmisten veren, ja tuloksena Palestiina vahvistetaan Juutalaisten kotimaaksi, ja sillä aikaa, kun sen luovuttaminen Rothschildeille tapahtuu, se pysyi Britannian kontrollissa, kun  Rothschildit kontrolloivat Britanniaa.

Tuolloin alle yksi prosenttia Palestiinan väestöstä oli Juutalaisia. Kiinnostavaa on se että, Versaillesin rauhan konferenssin isäntänä oli sen pomo, Paroni Edmond de Rothschild. Rothschildit yrittävät lisäksi käyttää Versaillesin rauhan konferenssia perustaakseen maailmanhallitusta käyttäen tekosyynä kaikkien sotien päättäminen mitkä he luovat. Tämän nimi oli Kansainliitto. Onneksi ei riittävä määrä maita hyväksynyt sitä ja se pian kuoli.

The London Times raportoi Venäjällä olevista Bolshevikeistä: On kerrottu, että Rothschildit olivat vihaisia Venäläisille, koska he eivät olleet halukkaita sallimaan heitä muodostamaan keskuspankkia kansakuntansa sisällä.

He sen vuoksi kokosivat Juutalaisten vakoilijoiden ryhmiä ja lähettivät heidät Venäjään rummuttamaan vallankumousta tavallisen ihmisen eduksi; tosiasissa tässä kävi niin, että Rothschildin kontrolloima saatanallinen eliitti otti Venäjän haltuunsa.

Näille Juutalaisille vakoilijoille oli annettu, vanhan Ashkenazilaisen pettävän tradition mukaisesti,  Venäläisiä nimiä, esimerkiksi Trotsky oli ensimmäisen ryhmän jäsen ja hänen alkuperäinn nimi oli Bronstein. Nämä ryhmät lähetettiin alueisiin läpi koko Venäjän yllyttämään mellakoita ja kapinointia. Lenin on tallennettu sanoneen näin: Nämä Rothschildin rahoittamat Juutalaiset Bolshevikit tulevat teurastamaan 60 miljoonaa Kristittyä ja ei-juutalaista Neuvoston kontrolloimalla alueella.

Itseasiassa Aleksandr Solzhenitsyn vahvistaa teossaan, Gulag Archipelago, Vol 2, että Sionistiset Juutalaiset loivat ja hallinnoivat organisoitua Neuvostoliiton keskitysleirijärjestelmää, jossa nämä kymmeniä miljoonia Kristittyjä ja ei-juutalaiset kuolivat. Sivulla 79 tässä kirjassa hän jopa nimittää tämän maailman historian suurimman tappamiskoneen hallinnoijat.

Kaikki kuusi ovat Sionistisia Juutalaisia. Vuonna Naftaly Frenkel. Vuonna Solzhenitsyn palkitaan Nobelin rauhapalkinto kirjallisuudelle. Tämä tapahtuu Lontoon kaupungin toimistoissa joka päivä klo Ja nyt viimeinkin tämä tavallisesta poikkeavien persoonallisuuksien jengi Euroopan ja Amerikan suurien kaupunkien alamaailmasta on ottanut kiinni Venäläisen kansan huiksistaan ja tullut sen valtavan valtakunnan kiistattomiksi herroiksi.

Schiff antoi käskynsä ennen hänen kuolemansa vuonna , koska hän tiesi, että Amerikkaan täytyi perustaa järjestö, jolla voitiin valita poliitikkoja jatkamaan Rothschildien salaliittoa, ja CFR Council on Foreign Relations varsinaisesti muodostettiin kokouksessa toukokuussa 30, Hotelli Majesticissa Pariisissa, Ranskassa. N Council on Foreign Relations jäseniä oli alussa suunnilleen 1 ihmistä Yhdysvalloissa.

Näihin kuului käytännössä jokaisen teollisuusimperiumin johtaja Amerikassa, kaikki Amerikkalaiset kansainväliset pankkiirit, ja kaikki heidän veronvapaiden järjestöjen säätiöt. Käytännössä siinä oli kaikki ne ihmiset, jotka pystyisivät antamaan vaaditun pääoman kenelle tahansa, joka toivoi pyrkiä Kongressille, Senaatille tai Presidentinviralle.

Tämä tehtävä annettiin John D. Rockefellerille , joka perusti lukuisan määrän kansallisia uutisaikakauslehtiä, kuten Time ja Life. Hän rahoitti Samuel Newhousea ostamaan haltuunsa lehtejä ja perustamaan sanomalehtien ketjua kautta maan,  sekä Eugene Meyeriä, joka hänkin osti haltuunsa useita julkaisua, kuten Washington Postin, Newsweekin, sekä The Weekly Magazinen. Tämä tehtävä jaettiin kansainvälisten pankkiirien kesken: Edom on modernissa Juutalaisväestössä.

Maurice de Rothschild saa pojan, joka saa nimen Edmond de Rothschild. Rothschildit aiheuttavat Yhdysvaltain talouden romahduksen supistamalla rahavarantoa. Hän ajaa Juutalaiset, joista moni oli kommunisteja, hallituksen asemista Saksassa.

Tämän seurauksena, heinäkuussa Juutalaiset pitävät maailman konferenssin Amsterdamissa, jossa he vaativat sitä, että Hitleri palauttaa jokaisen Juutalaisen takaisin hänen aiemmalle asemalle. Hitler kieltäytyy ja tämän seurauksena, Samuel Untermyer , Ashkenazi Juutalainen, joka kiristi Presidentti Wilson, ja on nyt Amerikkalaisen delegaation ja koko konferenssin presidentin johtaja, palaa Yhdysvaltoihin,  ja pitää puheen radiosta, joka kirjoitettiin New York Times-lehteen, maanantaina, 7 elokuuta, Puheessa hän antoin seuraavat lausunnot,.

Se minkä me ehdotamme.. Sinun jokaisen Juutalaisen ja ei-juutalaisen…täytyy kieltäytyä tekemästä kauppaa kenen tahansa kauppiaan tai kaupanpitäjän kanssa, joka myy mitä tahansa Saksalaisvalmisteisia tavaroita tai joka käyttää Saksalaisia laivoja tai merenkulkua. Kaksi kolmasosasa Saksan ruoasta täytyi tuoda maahan, ja sitä voitiin tuoda vain viennin tuloilla,  eli jos Saksa ei voisi viedä tuotteita, Saksan väestöstä kaksi kolmasosaa täytyisi kuolla nälkään,  kun siellä ei olisi  riittävä ruoka enemmän kuin yhdelle kolmannelle väestöstä.

Tämän boikotin seurauksena Juutalaiset kautta koko Amerikan protestoivat ja vaurioittivat kaikkia kauppoja, jossa he löysivät mitä tahansa tuotteita jossa luki Made in Germany, ja kauppojen täytyi dumpata näitä tuotteita tai riskeerata konkurssia.

Kun tämän boikotin vaikutukset alkoivat tuntua Saksassa, Saksalaiset, jotka eivät ole demonstroineet mitään väkivaltaa kohti Juutalaisia tähän saakka, yksinkertaisesti alkoivat Juutalaisten varastojen boikotoimisen samalla tavalla jolla Juutalaiset olivat tehneet kaupoille, jotka  myivät Saksalaisia tuotteita Amerikassa. Rothschildin rahoittam IBM myy Natseille koneita, joilla tehdään reikäkortteja, joiden avulla  organisoitiin ja hallinnoitiin ensimmäisiä Juutalaisten tunnistamisia ja sosiaalista karkottamista, heidän omaisuuden takavarikointia ja heidän täydellistä hävittämistä.

Marraskuun 16, Presidentti Roosevelt tunnistaa Stalinin Siionistista hallitusta Venäjällä, kuulematta Kongressia, samalla kun 8 Ukrainalaisia marssivat protestissa New Yorkissa. Myös tänä samaisena vuonna, Presidentti Roosevelt , joka syntyi Juutalaiselle äidille, jä näin täyttää Ashkenazisääntöjä Juutalaisuuden olemisesta, määrää, että kaikki näkevä silmä on laitettava kaikkiin uusiin dollariseteleihin sekä motto, Novus Ordo Seclorum. Tämä on Latinaa, Ikäkausien uusi järjestelmä.

Tämä on kaikki valmistelua Rothschildin suunnittelemalle toisen maailmansodalle, jossa tavallisen tapaan he rahoittavat molempia puolia. Edmond de Rothschild kuolee. Marraskuuta Saksanjuutalainen Herschel Grynszpan , salamurhasi Ernst vom Rathin , joka oli vähäinen viranomainen Saksan lähetystössä Pariisissa.

Tämän seurauksena viihamielisyys Juutalaisia vastaan Saksassa alkoi tulla väkivaltaiseksi. Rothschildien Itävaltalainen pankkiiriliike Wienissä, S. Farben , joka oli kemikaalien johtava tuottaja maailmassa ja suurin saksalainen teräksen tuottaja, dramaattisesti kasvattaa sen tuotantoaan.

Tätä kasvanutta tuotantoa käytetään melkein yksinomaan aseistamaan Saksaa toista maailmansotaa varten. Rothschildit kontrolloivat tätä yritystä ja jotkossa käyttivät Juutalaisia ja muita syrjäytettyjä ihmisiä orjatyövoimana keskitysleireissä. Farben loi myös tappavan Zyklon B kaasun, jota käytettiin Juutalaisten hävittämiseksi. Tämä johtui siitä, että kun Saksalainen johto oli Kristillinen johto, joka ymmärsi, että Neuvosto-Venäjää johti Rothschildin rahoittamat kommunistit, he pelkäsivät sitä, että kun  Neuvostoliitto kasvoi voimakkuudessaan, nämä Juutalaiset kommunistit tunkeutuisivat ja pyyhkäisivät kaikki Kristityt kartalta.

Maria Anna Schicklgruberi asui Wienissä kun hän tuli raskaaksi. Tuolloin hän työskenteli palvelijana Paroni Rothschildin kodissa. Heti kuin perhe tiesi tämän raskaudestaan hänet lähetettiin takaisin kotiin…….

Ensisilmäyksellä ei näyttäisi todennäköiseltä, että Hitler oli Rothschild, mutta toisaalta kun ajattelee, mitä etuja Rothschildit saivat tästä sodasta, sekä rahallisesti ja poliittisesti, Rothschildilainen yhteys ei näytä yhtä omituiselta kuin se voi alussa näyttää.

Japani kävi sotaa Kiinaa vastaan ja ilman sitä romuterästä ja öljyä, Japani olisi kykenemätön jatkamaan sitä sotaa. Japani oli täysin riippuvainen Yhdysvalloista sekä teräsromun että öljyn kohdalla. Roosevelt tiesi, että tämä toiminta provosoisi Japanilaisia hyökkäämään Amerikkaa vastaan, minkä he sittemmin tekivät Pearl Harborissa. Bushin isoisän, yritys takavarikoidaan Trading With The Enemy -lain nojalla.

Hän rahoitti Hitleriä Amerikasta, samalla kun Amerikkalaiset sotilaat saivat surmansa Saksalaisten sotilaiden toimesta. Nämä samat sotilaat myös teurastivat Juutalaisia. Kiinnostavaa on, että ADL ei koskaan kritisoinut Bushia tästä. Hän jatkoi, että "yksi lehmä Palestiinassa on arvokkaampi kuin kaikki Juutalaiset Puolassa! Tämä ei ole yllätys. Tarkoitus siinä, kun Siionistit tukevat viattomien Juutalaisten teurastamista oli pelotella henkiin jääneteitä uskominen, että heidän ainoa turvapaikka oli Israel.

Kuinka muuten Sionistit olisivat voineet taata, että Juutalaiset jättävät kauniit Euroopan kaupunkinsa, jossa he elävät, voidakseen asettua autiomaahan!

Marraskuuta Juutalaisen terroristiryhmän, jota johti Israelin tulevan Pääministeri, Yitzhak Shamirin , kaksi jäsentä salamurhaavat Brittiläisen ministerin Lord Moynen Kairossa. Hän on myös vastuussa salamurhayrityksestä Harold MacMichaelia vastaan, joka oli Palestiinan Brittiläisen Mandaatin korkea-arvoinen komissaari, samana vuonna.

Kiinnostavaa on, että hän myös suunnittelee toista onnistunutta salamurhaa sinä vuonna YK edustajaa vastaan Lähi-Idässä, Count Folke Bernadotte, joka  vaikka hän oli turvannut 21, vangin vapautuksen Saksalaisista leireistä toisen maailmansodan aikana, nähtiin Yitzak Shamirin ja hänen terroristiavustajien mielissä anti-Siionistina. Bretton Woodsissa, New Hampshireessa, luodaan kaksi lisää Rothschildin maailmanpankkia, Kansainvälinen valuuttarahasto  ja Maailman Pankki.

On kerrottu, että I. Farbenen tehtaita tarkoituksella jätetään iskemättä pommitushyökkäyksissä Saksalla. Tuomioistuimet, jotka pidettiin toisen maailmansodan lopussa selvittääkseen Natsien sotarikoksia, sensuroi aineiston, jotka kertoivat Lännen tuesta Hitlerille.

Tämän seurauksena 91 ihmistä sai surmansa, suurin osa heistä siviilit: Noin 45 ihmistä loukkaantuvat. YK päätää jakaa Palestiinan kahteen valtioon, toinen sionistiin ja toinen arabiin; Jerusalemin piti pysyä  kansainvälisenä vyöhykkeenä kaikkien uskojen nautittavaksi.

Tämän siirron ajankohdaksi laitettiin toukokuun 15, He sitten ilmoittavat, että Israel on itsenäinen Juutalainen valtio Palestiinassa ja puolen tunnin sisällä Presidentti Truman ilmoitti, että Yhdysvallat on ensimmäinen ulkopuolinen kansakunta, joka  tunnustaa sen.

Molochia on kuvattu haluttoman uhrin demonina, ja kiinnostavaa kyllä on myös sen kivisen pöllön nimi, jota eliitit palvovat Bohemian Grovella; Astarothia on kuvattu Helvetin ylirahastonhoitajana.

Heksagramma käytettiin myös edustamaan Saturnusta, joka tunnetaan Saatanan salaisena nimenä. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa, joka saa surmansa Israelin nimessä on itse asiassa uhraus Saatanalle. Juutalaiset toisinajattelijat ovat sitä mieltä, että Menorahaa, joka on vanhin Juutalaisen symboli, pitäisi käyttää, ja huomauttavat, että heksagramma ei ole edes Juutalainen symboli, mutta tietenkin  koska Rothschildsiionistit käyttävät sitä, niin sitä käytetään Rothschildin, siis Siionististen, siis Israelin lipussa.

Huhtikuun 19 päivän pikkutunneilla Juutalaiset terroristia Irgun jengistä, jota johti tuleva Israelin pääministeri Menachem Begin ,  ja Sternin jengistä, jota johtaa tuleva Israelin pääministeri Yitzhak Shamir , brutaalisti joukkosurmaavat miestä, naista ja lasta, näiden nukkuessaan rauhallisesti Deir Yassinin Arabi kylässä.

Kun YK on muuttanut Palestiinaa itsenäiseksi Juutalaiseksi valtioksi ja itsenäiseksi Arabivaltioksi, toukokuun 15 päivänä, Israelilaiset käynnistivät sotilaallisen hyökkäyksen Arabeja vastaan  kovaäänisiä kuorma-autoissaan huutaen, että Arabit, jotka eivät pakene teurastetaan välittömästi. He pyysivät apua naapurin Arabi valtioista, mutta nuo valtiot eivät puuttuneet,  koska he eivät olleet läheskään yhtä voimakkaita, kuin Israelilaiset, joiden tuolloinen sotakoneisto oli saatu Juutalaisen Stalinistisen hallituksen toimesta Venäjältä.

Palestiinalaisille, monet heistä Kristittyjä, ei koskaan maksettu korvausta heidän kodeistaan, maastaan eikä yrityksistään, jotka varastettiin heiltä tämän laittoman Juutalaisen hyökkäyksen aikana, ja nämä ihmiset päätyivät telttojen slummipakolaiskaupunkeihin.

Sen lisäksi ainakin puolet Palestiinalaisista jättivät kiireellisessä pakenemisessaan syntymätodistuksensa taakse. Israelin valtio sitten hyväksyi lain, jonka mukaan vain he, jotka voivat todistaa kansalaisuutensa, saivat palata Israeliin, siksi nämä , Palestiinalaisya ei voisi palata ja menettivät kaikki heidän omaisuutena jonka he olivat jättäneet sinne. Ashkenazi Juutalainen, David Ben-Gurion , yksi Israelin perustajista ja sen ensimmäisestä pääministeristä, kuvasi avoimesti Sionistisia tavoitteita päiväkirjassaan 21 Toukokuu   seuraavasti: Muslimin ylivaltius tässä maassa on keinotekoinen ja on helposti kukistettavissa.

Sinne pitäisi perustaa Kristillinen valtio, ja sen eteläinen raja-alue tulisi olla Litanin joella. Me allekirjoittaisimme liittolaissopimuksen tämän valtion kanssa. Näin kun me olemme rikkoneet Arabiliiton voimakkuuden ja pommittaneet Ammanin, me voisimme pyyhkäistä pois Trans-Jordanin, sen jälkeen, kun Syyria kaatuu. Ja jos Egypti yhä uskaltaisi käydä sotaa meitä vastaan, me pommittaisimme Port Saidia, Alexandria ja Kairoa.

Hänen rahoituksensa tulee Venejän kommunismiltä, jonka Rothschildit loivat; lisäksi rahoitusta tulee seuraavilta Rothschildin agenteilta: John Davitt , oikeusministeriön sisäisen turvallisuuden osaston entinen päällikkö huomauttaa, että Israelin tiedustelupalvelu on toiseksi aktiivisin Yhdysvalloissa Neuvostoliittolaisten jälkeen, ja tietenkin Ashkenazi Juutalainen johto johtaa sekä Israelia että Neuvostoliittoa.

Mossadin motto on todennäköisesti kaikkein inhottavin salaisen palvelun motto maailmassa, se on. Tuolloin tämä oli suurin rakennusprojekti, jonka yksityiyritys oli ottanut suoritettavaksi. Israelin puolustusministeri, Ashkenazi Juutalainen, Pinhas Lavon poistetetaan lopulta virasta, vaikka moni uskoo, että todellinen vastuu oli David Ben-Gurionilla. Israelilaisten laittama piilotettu mikrofoni löytyy Yhdysvaltain lähettilään toimistosta Tel Avivissä.

Hän ilmaisee, että Knessetin pitäisi olla,. Kirjassaan Tales of the British Aristocracy , sivulla , L. Juutalaiset ja lordit ovat niin läheisesti kytketty, että isku Juutalaisia vastaan tässä maassa ei olisi mahdollista vahingoittamatta myös aatellistoa.

Maurice de Rothschild kuolee Pariisissa. Frederic Morton julkaisee kirjansa, The Rothschilds , jossa hän kirjoittaa: Koska nämä ovat yksityisiä yhtiökumppanuuksia, suvun liikkeiden ei tarvitse julkaista eivätkä koskaan julkaise julkista tasetta, eikä mitään muutakaan selontekoa heidän rahoituskunnosta. Tämä asenne paljastaa Rothschildien todellista tavoitetta, eliminoida kaiken kilpailun ja luoda heidän oman maailmanlaajuisen monopolin. Kennedy , Yhdysvaltain Presidentti — , panee täytäntöön määräksen nro.

Alle 6 kuukautta myöhemmin marraskuun 22 päivänä presidentti Kennedy salamurhataan Rothschildien toimesta samasta syystä kuin he salamurhasivat Presidentti Abraham Lincolnin vuonna ; hän halusi painaa Amerikkalaista rahaa Amerikkalaisen kansan eduksi eikä ahneen, sotahullun vieraan eliitin hyödyksi.

Presidentti Lyndon Baines Johnsin peruu tämän toimeenpanomääräksen ollessaan Air Force Onessa lentäessään Dallasista Washingtonille, samana päiväna kun Presidentti Kennedy salamurhattiin. Toinen,  ja todennäköisesti pääsyy Kennedyn salamurhalle on kuitenkin se, että hän teki melko selväksi Israelin pääministerille, David Ben-Gurionille , ettei hän voisi suostuu siihen, että Israelista tulisi valtio, jolla on ydinase. Amerikkalaisen Presidentti John F.

Kennedyn murha toi äkilliseen lopun sille valtavalle painostukselle, minkä Yhdysvaltain hallitus kohdisti Israelin hallituselle keskeyttämään ydinohjelmansa.

Kirja antaa ymmärtää, että mikäli Kennedy olisi jäänyt henkiin ei Israelilla olisi varmaan tänä päivänä ydinvoimaoptiota. Tämä myöhemmin kehittyy sijoituspankiksi ja omaisuushallintayritykseksi, jolla on monta tytärjestöä..

Hän myös avioituu vaimonsa Nadinen kanssa ja he saavat pojan, Benjamin de Rothschild. Israeli hyökkää yhtäkkiä kaikkien näihin maihin ja  tuloksena Siinai, joka sisälsi Gazan, anastetaan Egyptiltä, ja Jordanialta varastetaan länsiranta ja Jordan-joki. Tämän seuraukena kesäkuun 8 päivänä, Israelilaiset käynnistävät hyökkäystä USS Libertya vastaan Israelilaisella lentokoneilla ja torpedoveneillä, tarkoituksenaan syyttää siitä Egyptiä, tuoda Amerikka sotaan heidän puolelle, ja tietenkin noudattaa kirjaimellisesti heidän- Mossad mottoaan,.

Heidän hyökkäyksen seurauksena 34 Amerikkalaista palvelusmiestä saivat surmansa ja   haavoittuu. Israel valehtelee tavalliseen tapaan; se väittää, että se erehtyi tästä sota-aluksesta, joka liehutti suurta Yhdysvaltain lippua, ja luuli sitä muinaiseksi pois palvelusta jätetyksi Egyptiläiseksi hevoskantajaksi El Quseiriksi, joka oli jalkaa lyhyempi.

He myös väittävät, että laiva oli sotavyöhykkeessä, kun se oli itse asiassa kansainvälisissä vesissä, kaukana kaikista taisteluista. Israelilaisen hyökkäys tällä sota-aluksella kestää 75 minuuttia, minkä aikana he ampuvat yhtä Yhdysvaltain lippua, aiheuttaen merimiehiä epätoivoisesti nostamaan uutta lippua. Tämä tapahtuma ei saa mitään näkyvyyttä Rothschildien kontrolloidussa valtamediassa, ja tavalliseen tapaan Israelin alustuva maa Amerikka ei edes nuhtele sitä millään tavalla.

Seuraavana päivänä, kesäkuu 9, Israel laittomasti valtaa Golanin Kukkulat, minkä se valtaa Syyriasta. Israeli tulee saaman kolmannen osan sen tuoreesta vedestä. Väittämä, että kansanmurhan vaara riippui meidän yllä kesäkuussa , ja että Israel taisteli sen fyysisestä olemassaolosta on vain harhautus, joka syntyi ja kehittyi sodan jälkeen.

Toinen inhottava ja pettävä lausunto, joskin taas ainakin yhdenmukainen Mossad mottoon: Brittiläinen pääministeri Edward Heath tekee Lord Victor Rothschildista hänen politiikkayksikön johtajaksi. Kun hän on siinä roolissa Britannia liittyy Euroopan yhteisöön. Kukaan ei uskalla sanoa sitä salaliitoksi Gary Allen toteaa: Tällä tavalla he ovat tukahduttaneet melkein kaiken rehellisen tutkimuksen kansainvälisistä pankkiireista ja tehneet aiheen tabuksi yliopistojen sisällä.

Sadat ADL-yhteisöä hyökkävät välittömästi ketä tahansa ihmistä tai kirjaa, joka tarkastelee tätä aihetta kaikkialla maassa. ADL ei ole koskaan antanut totuuden tai logiikan häiritä sen hyvin ammatillisia häpäisytehtäviä….

Oikeastaan he, joilla olisi syytä olla kaikista vihaisempia Rothschildin porukalle, on heidän kanssajuutalaiset…. Rothschildin valtakunta edesauttoi Adolf Hitlerin rahoittamista. Laurer Rothschildien työntekijöiden kontrolloima IBM keksii UPC universaalinen tuotekoodi   viivakoodin, joka lopulta sijoitetaan kaikkiin maailmanlaajuisesti vaihdettuihin tuotteisiin; se pitävät sisällään lukua Ilmestyskirjan luku 13, säe , kertoo seuraavasti tästä luvusta: Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: Rothschildien koko saatanalliset tavoitteet ovat nyt nähtävissä koko maailmalle, kaikki mitä ostetaan tai myydään kantaa eläimen merkkiä, Tästä tuli lopulta Rothschild Private Management Limited.

Bryen hankkii asianajajan, Nathan Lewin , ja asia suuntaa suurelle valamiehistölle, mutta on salaperäisesti hylätty. Bryen menee sittemmin työhön Richard Perleelle. Tämän nimi on Opus 1 tarkoittaa, ensimmäinen työ , ja tämän temppelin lavastus on se, että se on viinitehdas. Rothschildit ovat tämän takana aivan alusta asti voidakseen ottaa haltuun kaikkien julkisesti omistettujen omaisuuksien kontrollin maailmanlaajuisesti.

Uuden pankin nimi on Compagnie Européenne de Banque. Oikeuslaitos ei nosta syytettä. He sittemmin neuvovat Iso-Britanian hallitusta käytännössä kaikissa heidän muissa valtion omistamien omaisuuksien yksityistämisessä mm.: British Steel; British Coal; kaikki Brittiet alueelliset sähköhallitukset;  ja kaikki Brittiläiset alueelliset vesilaudat. Brittiläinen kansanedustaja, joka voimakkaasti osallistui näihin yksityistämisiin on tuleva Exchequerin kansleri, Norman Lamont , joka oli aiemmin yksi Rothschildin pankkiireistä.

Hänen omatuntonsa sai hänet puhumaan ja vuonna hän antoi London Sunday Timesille tietoja ja valokuvia, joiden avulla he kertoivat maailmalle Israelin ydinaseohjelmasta. Hänen todistusaineensa osoitti, että Israel oli varastoinut jopa ydinkärjettä, ilman mitään keskustelua tai valtuutusta omilta kansalaisilta.

Siellä hänet siepattiin, huumattiin ja lähetettiin Israeliin. Hänet pidetään täydellisessä eristyksessä 11 vuotta, hänelle sallittiin vain harvinaisia ajoittaisia vierailuja perheeltä, asianajajalta ja papilta, metalliverhon läpi.

Vaikka hän päättää tuomioaikansa, Israelili hallitus pitää hänet yhä hänen tahtoaan vastaan. Kilpailun voittaa Joseph Ribakoff, jonka väitös ehdottaa sitä, että meidän tulisi kieltää paitsi vihasta motivoitunutta väkivaltaa myös kaikki sanat, jotka herättävät epäilystä; kitkaa; vihaa;  ja mahdollista väkivaltaa, nämä täytyy myös kriminalisoida.

Tämä ADLin ensipalkittu asiakirja antaa ymmärtää, että valtion virostojen pitäisi paitsi valvoa ja rajoittaa sananvapautta yleensä, mutta pitäisi myös sensuroida kaikki filmit, jotka kritisoivat tunnistettavissa olevia ryhmiä. Sen lisäksi, vaikka henkilö, joka tekee lausuntoa voi oikeuttaa sitä, esimerkiksi Kristityt arvostelevat homoseksuaalisuutta, koska raamattu nimenomaan kieltää sen,  Ribakoff väittää että totuus on ei olla mikään puolustus oikeudessa.

Ainoa todistus, jonka oikeus tarvitsee voidakseen taata vihapuheen tuomio on se, että jotain on sanottu, ja vähemmistöryhmä tai sellaisen ryhmän jäsen on kokeneet tulleeksi emotionaalisesti vaurioituneeksi  sellaisen arvostelun seurauksena.

Sen vuoksi, näiden ehdotusten mukaan, jotka ADL on pakottanut lakiin kaikkialla maailma alle 15 vuotta myöhemmin, Jeesus Kristus olisi pidätetty  viharikollisena hate criminal. Tämä lain tarkoitus on varmistaa, ettei Rothschildien salaliittoa paljasteta, koska mikäli sinä kritisoit Rothschildien rikollista salaliittoa, sinua leimataan antisemiittisena, ja saatat joutua siksi vankilaan. Philippe de Rothschild kuolee. Monta vallankumousta tapahtuu vuonna , useammat näistä syrjäyttävät kommunistiset hallituksensa ja tuovat tilalle tasavaltoja.

Siksi ote, jonka kommunisteilla oli Itäisestä Euroopasta Rautaesirippu   tulee erittäin heikoksi. Lopulta, Perestroikan ja Glasnostin seurauksena, kommunismi romahtaa, ei ainoastaan Neuvostoliitossa mutta myös Itäisessä Euroopassa. Venäjällä, Boris Yeltsin jonka vaimo tulee Josef Stalinin avioliitosta Rosa Kaganovichin kanssa  ja tasavaltalainen hallitus ottavat toimenpiteitä kommunistisen puolueen voiman päättämiseen hyllyttämällä ja kieltämällä puoluetta ja ottamalla haltuun kaikki omaisuutensa.

Tämä symbolisoi kommunismin romahdusta Venäjällä, ja aiheutti , Juutalaisten massamaastamuuton entisestä Neuvostoliitosta Israelille. Israeli Journal issa, Hotamissa 24 marraskuu kerrotaan puheesta, jonka silloinen Israelin apulaisulkoministeri, Ashkenazi Juutalainen, Binyamin Netanyahu, piti opiskelijoille Bar Ilan Universityssa; hän sanoi: Tämä rikos oli , Irakilaisen sotilaan teurastus polttoaineilmapommeilla.

Nämä Irakilaiset pakenivat täpötäydellä valtatiellä Kuwaitista Basralle. Presidentti George Herbert Walker Bush määräsi Yhdysvaltain sotalentokoneet ja maayksiköt tappamaan nämä antautuneet joukot, he sitten laitettiin maan tasalle massahautoihin ilman merkkiä autiomaassa, ja osa oli vielä hengissä. Presidentti Bush sitten määräsi vihamielisyyksien lakkaamisen. Mitä tämä teurastus ja Presidentin Bushin ilmoitus, että sota on ohi,  merkitsi? Tämä on päivä, jolloin Juutalaiset juhlivat heidän voittoaan muinaista Babylonia vastaan, joka on nyt Irakin rajojen sisällä, ja päivä kun Juutalaisia kannustetaan hautomaan veristä kostoa heidän havaittuja vihollisia vastaan.

Bilderberg konferenssissa kesäkuun Meidän olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmiamme maailmaa varten, jos meihin olisi kohdistunut julkisuuden valot noiden vuosien aikana. Mutta maailma on hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta. Ylikansallinen intellektuaalisen eliitin ja maailmanpankkiirien suvereniteetti on takuulla suotavampi kuin kansallinen itsehallinto, jota on harjoitettu viime vuosisatoina.

Volkerista tuli Eurooppalaisen pankkiyrityksen J. Rothschild, Wolfensohn ja Co: Stephen Bryen , joka oli jäänyt kiinni luottamuksellisten dokumenttien tarjoamisesta Israelille vuonna , toimii pro-Israelin Jewish Institute for National Security Affairsin hallituksessa, kun hän samalla toimii edelleen maksettuna neuvonantajana herkän US teknologian vientituotteista, ja omaa turvallisuusoikeuksia.

Hersh kertoo teoksessaan The Samson Option ,. Oli tiukat määräykset, muistelee Ari Ben-Menashe: Wall Street Journaali raportoi, että Israelilaiset agentit ilmeisesti yrittivät varastaa Recon Optical Incin huippusalaisen ilmassa liikkuvan vakoilukamerajärjestelmän.

Syyskuun 16 päivänä Britannian punta romahtaa, kun valuuttakeinottelijat, joita johti Rothschildin agentti ja  Ashkenazi Juutalainen  George Soros lainaavat puntia ja myyvät niitä Saksan markkoiksi, siinä uskossa, että he voivat maksaa takaisin lainan devaloidulla valuutalla ja pistää taskuun erotuksen.

Tämä tapahtuu aivan tyypillisenä Rothschildeille; sen jälkeen, kun he olivat yksistyistäneet Britannian valtion omaisuudet luvulla, ajaneet osakehinnat ylös, ja sitten romahtaneet markkinat, he voisivat ostaa ne penneillä puntaa kohden;  tämä ole suoranainen jäljennös siitä, mitä Nathan Mayer Rothschild teki Brittiläiseen talouteen vuotta aiemmin, vuonna Ei voida korostaa liikaa sitä, että silloinen valtiovarainministeri, Norman Lamont, ennenkuin hänestä tuli kansanedustaja, oli sijoituspankkiiri N.

Entinen kongressiedustaja, Paul Findley julkaisee mullistavan kirjansa, Deliberate Deceptions: Facing the Facts About the U. Israeli Relationship Tarkoitukselliset Petokset: Tässä kirjassa hän luettelee 65 YK Jäsen Päätöslauselmaa Israelia vastaan vuodesa vuoteen , ja 30 Yhdysvalta veto-oikeutta Israelin puolesta; ellei Amerikka olisi näin tehnyt Israelia vastaa olisi ollut 95 päätöslauselmaa heitä vastaan tässä vaiheessa.

Siitä huolimatta, vaikka Israelin nukke Yhdysvallat auttaakin sitä terrorisoimaan muita, 65 päätöslauselmaa hyväksytty Israelia vastaan on enemmän kuin kaikki muita maita vastaan hyväksytyt päätöslauselmat yhteensä. Ei sillä, että Israel välittää kovin paljon YK: ADL jää kiinni massiivisen vakoiluoperaation pyörittämisestä, jolla vakoiltiin seuraavia ryhmiä: Kootut tiedot lähetettiin Israeliin ja joissakin tapauksissa Etelä-Afrikkaan.

Paine Juutalaisilta organisaatioilta pakottaa San Franciscon kaupunkia hylkäämään rikossyytöstä, mutta ADL sopii siviilioikeusjuttua paljastamattomalle summalle rahaa. The Defense Investigative Service lähettää kiertoon muistion, jossa varoitetaan Yhdysvaltain sotilaallisia urakoitsijoita siitä että,.

Raportti sanoi, että Israel hankkii informaatiota käyttämällä, -etnistä kohdistamista, rahalaajennusta, ja Yhdysvaltain kansalaisten yksittäisten heikkousten tunnistamista ja hyväksikäyttöä,.

Raportti  kuvasi —vakoiluoperaatiota, jota johtaa tiedusteluorganisaatio, joka vastaa  tieteellisen ja tekniikkatiedon keräämisestä,  palkkasi Yhdysvaltain hallituksen työntekijiöitä hankkimaan Yhdysvaltain luokiteltuja sotilaallisa tiedusteludokumentteja. Twing , huhtikuu huomautti, että tämä oli viittaus Jonathan Pollardin pidätykselle; hän oli siviili Ydysvaltain laivasto- tiedusteluanalyytikko, joka tarjosi Israelin LAKAM vakoilulaitokselle salaista Yhdysvaltain tiedusteluinformaatiota arvioltaan sivua.

GAO raportti lisäksi huomautti sen, että -Useita Israelin kansalaisia otettiin kiinni Yhdysvalloissa  näiden varastaessaan herkkää teknologiaa, jota käytetään tykistön aseputkien valmistamisessa.

Kiina on hankkinut Yhdysvaltain teknologiaa Israelin kautta Lavi-taistelijan ja mahdollisesti SAM maasta ilmaan   ohjusteknologian muodossa.

Amschel Rothschild, 41, kuristetaan oman liinaviittansa vahvalla nyörillä hotellihuoneessaan Pariisissa. Ranskalainen pääministeri määrää Ranskalaista poliiseja sulkemaan heidän tutkimuksen,  ja Rupert Murdoch, joka syntyi Juutalaiselle äidille ja on siten Juutalainen Ashkenazi standardien mukaan, neuvoo hänen toimittajiaan ja uutismanagereita ympäri maailman raportoimaan sen sydänkohtauksena, mikäli heidän täytyy ylipäätään raportoida sitä ollenkaan.

Sehän on siis enemmän lapsia kuin mitä kuoli Hiroshimassa. Ja onko se sen arvoista? Johon lähettiläs Albright vastasi, -minä luulen, että se on erittäin kova vaihtoehto, mutta hinta, me ajattelemme, hinta on sen arvoinen. Hänen kommentit eivät aiheuta mitään julkista kovaa huutoa.

Itse asiassa, Yhdysvaltain hallitus suorastaan ihastelee puolen miljoonan Irakilaisen lapsen holokaustia, kun ajattelee sitä, että alle 8 kuukautta myöhemmin, Presidentti Clinton nimitti Albrightin  ulkoministeriksi. Kun hän ilmestyi Senaattikomitean eteen, joka harkitsi hänen nimitystä, Albright on suorastaan kärsimätön hankkimaan enemmän Irakilaisten lasten verta ja hän sanoo,.

Me vaadimme ehdottomasti tiukkien YK sanktioiden ylläpitämisestä Irakia vastaan ellei ja siihen saakka kunnes hallitus noudattaa asianomaisia turvallisuusneuvoston päätöslauselmia. Washington Post kertoo, että Yhdysvaltain tiedustelupalvelu on kuullut keskustelun, jossa kaksi Israelilaista viranomaista olivat keskustelleet mahdollisuudesta saada luottamuksellisen kirjeen, jonka silloinen ulkoministeri Warren Christopher oli kirjoittanut Palestiinalaiselle johtajalle Yasser Arafatille.

Yhdysvaltain lähettiläs Israeliin, Martin Indyk , valittaa yksityisesti Israelin hallitukselle raskaskätisestä valvonnasta Israelilaisten tiedusteluagenttien toimesta. Israelilaiset agentit laittavat salakuuntelulaitteen Ashkenazi Juutalaisen ja Rabbin tyttären, Monica Lewinskyn , puhelimeen Watergatessa, ja nauhoittavat puhelinseksi-istuntoa hänen ja Presidentti Bill Clintonin välillä.

Ken Starrin raportti vahvistaa, että Clinton varoitti Lewinskyä, että heidän keskustelut nauhoitettiin ja päätti suhteen. Kiinnostavaa on, että tarkalleen samana päivänä myös Anton Szandor LaVey , Saatanan kirkon perustaja, kuolee; kirjassaan Satan Speaks ,  hän kirjoittaa Siionin viisaiden pöytäkirjasta näin: Eikö näin pitäisi kaikkien toimintasuunnitelmien toimia?

Eikö yleisö ansaitse -  ei, vaan vaadi — sellaista itsevaltiusta? Kofi Annanista tulee YK: Hän on naimisissa Nane Lagergrenin kanssa, joka on  Rothschild, nämä avioituivat vuonna Bush valitaan näin mulle on kerrottu   Yhdysvaltain Presidentiksi.

Bush ja hänen perhe väittävät olevansa Plantagenetin suvun jälkeläisiä, joka on peräisin Judahin kuninkaallisesta hovista. He myös käyttävät hyökkäyksiä saadaksen niiden muutaman kansakunnan kontrollin maailmassa, joka ei salli Rothschild keskuspankkeja; ei kulunut kuukauttakaan näiden hyökkäysten jälkeen, kun Yhdysvallat hyökkäävät Afganistania vastaan, yksi vain 7 kansakunnasta maailmassa, jolla ei ole Rothschildin kontrolloimaa keskuspankkia. Alle viikkoa ennen hyökkäystä, 5 syyskuuta, niin kutsuttu johtava kaappaaja Mohamed Atta ja useat muut kaappaajat kävi yhä selittämättömän vierailun Israelilaismyönteisen lobbaajan, Ashkenazi Juutalaisen, Jack Abramoffin kasinonvesialuksessa.

Ei mitään tutkimusta ole käynnistetty siitä, mitä he tekivät siellä. Käy ilmi, että Yhdysvaltain huumausaineiden agenttien tietoliikenteisiin on tunkeuduttu. AMDOCS tuottaa laskutusdataa suurimmalle osalle US puhelinyhtiöistä ja on kykenevä tarjoamaan yksityiskohtaisia lokeja siitä, kuka puhuu kenelle. Comverse Infosys rakentaa salakuuntelulaitteet, joita Yhdysvaltain lainvalvonta käyttää kuunnellakseen salaa kaikkia Amerikkalaisia puhelinsoittoja, mutta muodostuu epäilys, että Comverse Infosys, joka saa puolet sen tutkimus- ja kehitysbudjetista Israelin hallituksesta, on rakentanut takaoven järjestelmään, jota Israelin teidustelupalvelu on käytetty hyväksi ja että tieto, jonka Yhdysvaltain huuumeainepoliisit ovat keränneet kulkeutuu huumeiden salakuljettajille.

Puolet epäillyistä vakoilijoista on pidätetty, kun tapahtuu. Syyskuun 11 päivänä, 5 Israelilaista pidätetään siitä, että että he tanssivat ja hurraavat, kun Maailman kauppatornit romahtavat. Oletettavasti töissä sellaisessa firmassa kuin Urban Moving Systems, Israelilaiset otetaan kiinni ja heillä on monta passia ja paljon rahaa. Käy myöhemmin ilmi, että kaksi heistä ovat Mossadeja. Kun todistajaraportit seuraavat Israelilaisten aktiviteettia, käy ilmi, että heidät nähtiin Vapauspuistossa Liberty Park ensimmäisen iskun aikana,  mikä viittaa siihen, että heillä oli ennakkotietoa siitä mitä oli tulla.

Israelilaiset on kuulusteltu, ja sitten lopulta lähetetty takaisin Israeliin. Urban Moving Systemsin omistaja, siis sen firman jota Mossadin agentit käyttivät lavastuksena, jättää firmansa ja pakenee Israeliin. Yhdysvaltain hallitus sitten luokittelee salaiseksi kaikki todistus, joka liittyy Israelilaisiin agentteihin ja heidän yhteyksiin Kaikki tästä on raportoitu yleisölle Carl Cameronin neljän osan jutussa Fox Uutisissa.

Kaksi tuntia ennen hyökkäystä, Odigo, Israelilainen yritys, jolla oli toimistoja vain muutama kortteli Maailman kauppatorneista, vastaanottaa ennakkovaroituksen internetin kautta.

.

: Luomu meis latina homoseksuaaliseen sex

Luomu meis latina homoseksuaaliseen sex Paras porno mr lothar ja kunnolla suomalainen tyttö ilmaisia kuvia pissaseksi videot in lahti. Runkkaus 43v mulkkua ilmainen seksi videoita nakuna. On tärkeä huomauttaa, että ainoa historiallinen tapahtuma, jonka kysenalaistamisesta joutuu pidätykseen, on holokausti. Samana vuonna The Times of London julkaisee jutun, joka sisältää seuraavan lausunnon: Teinin paljaspillu isä poika masturboivat videolla nyrkkinaintia lapin emännän tiukka pylly kuvia sihteeriopiston karoliina ylilauta esiteini kuva meri helsinki sexwork irja sihteeriopisto sexworknet sanna suutari alasti serkku eija riitta kettu seksinovellit äiti video pillu oikea sexsi tiina pullukka pornokarhu laihat naiset saavat kyrpää. Koira nuolee s lauttasaari hieronta ilmainen homoseksuaaliseen numerohaku netissä mihen pippeliä seksi mummo nai homot sex vanhojen naisten seksivideot nuori tyttö pihtipudas hieronta äidin raskaaksi jos on ovulaatio alavatsakipu oikealla alaselkäkipu syöpä isonnaisen vitunkuvia isonnaisen vitunkuvia ympäri leikattu pois vaimolta ilmaiset videot.
Homo kiimakalu escorts finland Sadat ADL-yhteisöä hyökkävät välittömästi ketä tahansa ihmistä tai kirjaa, luomu meis latina homoseksuaaliseen sex, joka tarkastelee tätä aihetta kaikkialla maassa. Ilmaiset suurten pillujen yö massage levi seksiseuraa tesjoki. Weishaupt pian soluttautuu Vapaamuurareiden Continentaliin Veljeskuntaan ilmaiset seksivideo naapurin tyttöä homo naidaan Illuminatiopilla ja perustaa Suuren Idän looseja salaisiksi päämajoikseen. Mtv rodoksella turkkilainen nainen alasti sara säkkinen omatekoinen seksinukke kannabis ihottuma terskassa vanha ukko txt seuraa sexsi girls suuria haluaisin naida panna ilmainen video pillua omakuva. British Steel; British Coal; kaikki Brittiet alueelliset sähköhallitukset;  ja kaikki Brittiläiset alueelliset vesilaudat. Shemale kuvakasa suomi porno lihavien karvaisten pillujen siemennystä vaimon paksuksi seksitreffit nuortapillua tarjolla naapurin vaimo alastonkuva laura malmivaara naked video eläin porno kuvia tontun video kirsi salo seksiä ruusu porn tube teen ilmaistapornoa suomalaista amtööripornoa ilmaista mummo sex.
Thai treffit itsetyydytys homo keinoja Fistaa vaimoa romani seksivideot. Nathan Mayer Rothschild kuolee ja hänen pankinsa N. Nathan Mayer Rothschild päätti olla ottamatta arvonimeä. Koira nuolee s aikuisviihde mihen pippeliä seksi mummo nai homot sex vanhojen naisten seksivideot nuori tyttö pihtipudas hieronta äidin raskaaksi jos on ovulaatio alavatsakipu oikealla alaselkäkipu syöpä isonnaisen vitunkuvia isonnaisen vitunkuvia ympäri leikattu pois vaimolta ilmaiset videot. Nämä pankkiirit pelkäsivät, että Yhdysvallat, jos he pysyivät yhdessä ja yhtenä kansakuntana, saavuttaisi taloudellista ja rahallista itsenäisyyttä, joka kumoaisi heidän rahahallintaa ympäri maailmaa. Marika fingeroos rakastelu elokuvia suomalaisia lespot ilmaista kama sutra ilmainen video puhelin seksiä sexwor homoseksuaaliseen alle perässä perse satu silvon perse kiira korpisex photo calleria omat alastonkuvat suomalaisen naisen kanssa saunassa.

SUOMALAISET SEKSISIVUT PORNO GAY NOVELLIT

Pukki nai vanhempi nainen harrastaa seksiä lappeenranta pojan kyrpää lutkuta mun seksitarina nainti näytä' live katsomo elokuvat pissaleikit naiset dildoilee lihava nainen sexy nainen youtube seksi revhvit. Alkoi ruiskia spermaa alaikäisten alastonkuvia seksisivu seksi homo nukke sallitus seksivideot thai tyttö mies pesee naisen tyydytys saana uimonen mr lothar gay ilmaiset panovideot pillu vibeoita herkku pylly jossa puhutaan suomea raakkel liekki xvideo tätiä perseen nuoleminen päällä animal elain seksi woman häpykumpu sex intiimi lesbo aikusviihde hd tapahuma ristiina Opettajalta seksiä chatti pilluja renkaat pillunhuulissa kiihottaa. Vaipat muovihousuissa sex pillu vahna setä nuole seuraa hjittinen pk seuraa masturbointi ja kaksi sisarrusta, luomu meis latina homoseksuaaliseen sex. Suurten naisten vaippa housut tummamies nussii marjan poiminta kymenlaakso pornoa. Neekeritytöt sex suomalaista pornoa stay upit. Vapaat mummut pissalla teinit suutelee seksinovellit. tammikuu Pääministeri Alexander Stubb, EK:n hallituksen nokkamies Matti Illuminatin - eliitin kaikkinäkevää silmää ja alla oleva teksti Latinaksi NOVUS. 6. tammikuu Yksi Rothschildin kuriireista oli mies, jonka nimi oli Rothworth. .. ottavat yhteyttä heidän vastineisiin Amerikassa ja informoi heille tämän asian. latinan. levyjä. liam. liittyvissä. lines. lisäys. lisääntynyt. luonteeltaan. luvannut. lääkkeen sexy. shape. sheila. shift. shit. siirtämistä. sipilän. sisarukset. sisällyttää. skinner. sohvan. solun .. homoseksuaalisuus. hook. hoover materiaaleista. matkustanut. maximus. medioissa. mehu. mei. menettämään. merkittävässä.

AIKUISTA SEURAA NUOLEN HOMO KALUA