Homoseksuaaliseen märkä kalu kalu märkänä

homoseksuaaliseen märkä kalu kalu märkänä

Ihana tunne kävi hänen lanteidensa läpi jo muutamalla ensihieraisulla. Pian etusormi työntyi kiimaisen äidin pillunhuulien väliin. Saara oli täysin hullaantunut siitä, että hän runkkasi estotta keittiön lattialla katsellessaan oman poikansa ilmeisesti ensimmäisiä seksikokemuksia. Pekka työnsi kielensä Antin kiveksiin, livutti sen kullin kärkeen ja upotti seisovan kangen miltei kokonaan suuhunsa.

Sitten hän alkoi imeä sitä posket lommolla. Saaran käsi hieroi pillua kuin transsissa. Hänen oma poikansa oli seksihurjastelija jo noin nuorella iällä. Häntä kuumotti kauttaaltaan ja samalla hänen toinen kätensä oli ruvennut hieromaan rintsikoissa kivikovana nöpöttäviä nännejä. Saara tunsi hivenen häpeää kiihottuessaan omasta lapsestaan, mutta kiima painoi sen taka-alalle. Kiima kasvoi niin suureksi, että Saaran mieleen kohosi vain yksi ajatus: Mutta miten hän onnistuisi siinä? Antti irroitti otteensa Pekan mulkusta ja kääntyi kontalleen selin Pekkaan.

Sitten hän nosti perseensä korkealle ilmaan ja kääntyi katsomaan olkansa yli. Saara arvasi heti, mitä oli tapahtumassa ja päätti toimia salamannopeasti, kävi sitten kuinka kävi. Hän nousi pystyyn ja veti pikkuhousunsa takaisin jalkaan. Sitten hän suoristi muut vaatteensa ja yritti rauhoittaa kehostaan huokuvan valtaisan kiiman.

Olohuoneessa poikakaksikko oli saanut asiansa sovittua ja Pekka oli valmiina työntämään kullinsa Antin kiihkosta värisevään peräreikään. Saara kurkkasi varovasti karmin yli ja odotti oikeaa hetkeä. Pekka oli ilosta ymmyrkäisenä. Hän pääsisi ensimmäistä kertaa elämässään panemaan perseeseen. He olivat harrastaneet seksiä Jonnan kanssa vasta muutaman kerran ja hän ei ollut halunnut antaa peppuun vielä. Hän vei kullinsa Antin perseelle niin, että se jo hipoi persposkia.

Hän keräsi voimia työntääkseen sen syvälle anukseen. Antti ja Pekka säikähtivät enemmän kuin koskaan aikaisemmin. He kääntyivät katsomaan äänen suuntaan, mutta tiesivät välittömästi, mistä oli kyse. Pekan äiti oli tullut kotiin etuajassa ja nyt he olisivat sanalla sanoen kusessa. Kaksikko yritti saada sanottua jotain, mutta onnistuivat saamaan aikaan vain epämääräistä änkytystä.

Saara katseli tuomitsevasti kuinka teini-ikäinen poika veti vaatteet ylleen nopeammin kuin koskaan eläessään.

Suurimman vaivan tuntui aiheuttavan yhä kivikovana seisovan kullin survominen housuihin. Saaraa alkoi hymyilyttää, mutta hän piti tiukimman mahdollisen ilmeensä. Pian ovi kävi ja äiti kohtasi yhä alastomana täydessä erektiossa olevan poikansa kahden kesken. Kaksikko istui vierekkäin sohvalla. Pekan katse oli suunnattu tiukasti lattiaan ja hän näytti siltä, että olisi mieluummin vaikka hammaslääkärissä juurihoidossa.

Hän halusi pysyä tilanteessa niskan päällä. Ajattele nyt mitä isäsikin sanoo kun kerron tästä. Sitten hän vei kätensä poikansa kullille ja tarttui sitä varresta. Hän kiersi etusormensa kivespussien ympärille ja piti koko pakettia jämäkästi otteessaan. Pekka oli jännittynyt kauhusta. Hän ei ollut osannut kuvitellakaan, että äiti hivelisi hänen seisovaa kulliaan. Se tuntui jotenkin oudolla tavalla kiinnostavalta. Saara aisti että Pekka oli hieman liian paniikissa, joten hän päästi irti poikansa kullista ja keskittyi tuijottamaan tätä odottaen vastausta.

Saara katsoi tuimasti mitään sanomatta. Hän halusi puristaa tunnustuksen ulos. Että miltä se tuntuu poikien kanssa. Saara avasi paitansa ylänapit paljastaen rintsikoissa olevat C-kupin rinnat. Pekka katsoi äitinsä rintoja. Mihin ihmeeseen tämä oikein johtaisi? Saara avasi edessä olevan rintaliivien hakasen, jolloin paljaat rinnat pompsahtivat esille. Hän levitti vielä paitaansa. Jos kerran tykkäät naisista, niin kyllä sinun pitäisi tietää miten näitä tulee käsitellä.

Sitä ollaan valmiita panemaan poikaa perseeseen olohuoneen matolla, mutta naisen rintojen nuoleminen ei muka sovi? Etenkin näitä rintoja, joita olet lutkuttanut hyvällä omallatunnolla monen monta kuukautta. Ainoa tapa, jolla tuo pieni seikkailusi pysyy salassa isältäsi on se, että osoitat osaavasi käsitellä naisia. Saara istuutui alas ja työnsi rintansa aivan Pekan kasvojen eteen. Tämä oli ratkaiseva hetki. Jos Pekka päättäisi olla lipomatta oman äitinsä tissejä, koko operaatio menisi täysin pieleen.

Hetken aikaa epäröityään Pekka teki ratkaisunsa. Hän työnsi kielensä ulos ja lipaisi oikeanpuoleista nänniä. Pekka ei keksinyt mitään pakoreittiä, joten hän antautui ja alkoi nuolla rintoja. Äitinsä ohjeistamana hän nuoli läpi rintojen jokaisen kolkan. Erityistä huolenpitoa piti osoittaa nänneille. Pekka oli huomaavinaan, että Saarakin oli kiihottunut. Hänen kullinsa ei ollut osoittanut mitään pehmenemisen merkkejä. Päinvastoin, jotenkin tilanteen tabuus oli saanut sen seisomaan entistä ankarammin.

Mutta rintakehä on miehillä suhteellisen samanlainen. Pekka ei jaksanut enää venkoilla vaan toimi työtä käskettyä. Ensin hän otti pois paidan ja rintsikat. Sitten hän avasi hameen hakasen ja laski sen alas. Hän polvistui ottamaan hameen pois kun Saara astui siitä ulos. Pekka katseli äitiään, joka oli pukeutuneena enää pelkkiin sukkahousuihin ja pikkupöksyihin.

Sukkahousut lähtivät pois ja Pekan kädet olivat alushousujen saumoilla. Hitaalla liikkeellä hän veti ne polviin. Hän ei ollut käynyt vanhempiensa kanssa saunassa vähään aikaan, joten hän ei muistanut miltä äidin alapää näytti. Ehkäpä meillä on yksityiskohtainen kuva sinunkin siittimesi ryhmyistä. Tiedä vaikka olisimme laatineet niistä kartan ja antaneet nimen joka verisuonelle, kuten tähtitieteilijät nimeävät taivaankappaleiden vuoria ja laaksoja.

Miesasiamiehet asialla ja pakolaiset syyllistetään - När manssaksmännen skuldbelade flyktingarna. Nuorempana ja naiivimpana kuvittelin, että suuri osa miesasiamiehistä olisi minun kaltaisiani - feminismiin jo kehdossa kasvaneita älykkömiehiä, jotka sitten joutuivat aikuistuttuaan huomaamaan, että feminismimyönteisyys on heteroseksuaaliselle miehelle pariutumisen kannalta myrkkyä ja että heidän rakkauselämästään voi tulla parempaa vain hylkäämällä feminismin epärealistisen myönteinen naiskuva ja epärealistisen kielteinen mieskuva.

Naisviha oli välttämätön välivaihe miehelle, joka syytti epäonnistumisistaan aina vain itseään. Nykyään en enää ole niin naiivi. Nykyisiä miesasiamiehiä ei oikeasti kiinnosta omaksua realistisempaa naiskuvaa eikä toimivia pariutumisstrategioita, koska suuri osa miesasiamiehistä on yksinkertaisesti itsensä kieltäviä homoseksuaaleja ja sellaisina tuomittuja liukumaan äärioikeistolaisuuteen, joka on ennen muuta terapiaryhmä oman homoseksuaalisuutensa kiistäville.

Eivät he todellisuudessa naista halua. Todennäköisempää on, että äärioikeistolaisen miesaktivismin kellokkaat vain haalivat kannattajikseen suuria joukkoja koskematonperseisiä jolppeja, joita sitten käyttävät hyväkseen. Ovat varmaan oppineet idean radikaalifeministilesboilta, heh heh. Tämä ikään kuin johdantona, ja puhutaan sitten lauantaiksi suunnitellusta raiskaustapahtumasta.

Sen takana oli amerikkalainen miesaktivisti Dariush "Roosh" Valizadeh, joka kuten nimestäkin ilmenee on iranilaista sukujuurta. Hupaisaa  kyllä Rooshia ei ole miesasiapiireissä väitetty islamilaisen maailmansalaliiton keihäänkärjeksi, koska hänen julistuksensa puree liian hyvin muslimeja vihaaviin äärioikeistolaisnuorukaisiin. Vaikka Rooshin edustama äärikonservatiivinen uusmaskuliinisuus vastaakin aika hyvin läntisiä ennakkokäsityksiä muslimijunttien naisvihasta, ne pojat eivät voi vihata häntä - hänhän on heidän sankarinsa, naisvihan sankari.

Ilmeisesti valkonaamaiselle äärioikeistolaiselle kelpaisi erinomaisesti vaikka ISISin ideologia, jos se vain osattaisiin markkinoida, pakata ja brändätä oikein. Silloin kun minä julistin antifeminismiä, korostin, että feminismissä on ongelmallista sen ristiriitaisuus oikeusvaltion kanssa.

Toisin sanoen minun antifeminismini perustui ennen muuta oikeusvaltion puolustukselle alkuaikoina saatoin toki mennä retoriikassani hieman yli. Kannattaa huomata, että tämä ei ajan pitkään kelvannut "miesasiamiehille" - muslimitaustaisen fasistin Rooshin julistus kyllä kelpaa. Rooshin julistus, että maanomistajalla pitäisi olla oikeus raiskata maallaan kulkeva pimpan omistaja, vetää kyllä kyynelet silmiin naurusta.

Tämähän on täydellisesti viritetty osumaan pimpatta jääneen, libertarismiin seonneen ja itseään hyvinkin älykkäänä poikkeusyksilönä pitävän teinipojan, eh, sensibiliteettiin. Noista häiskistä kertoo kyllä kaiken tarvittavan se, että heidän näkökulmastaan realistisin tapa päästä naisiin olisi libertaristinen vallankumous, jossa he pääsisivät väkisinmakaamaan oikein luvan perästä. Ajatus, että nainen antaisi heille vapaaehtoisesti ja yhteisestä sopimuksesta, ei tunnu menevän pojille jakeluun edes mielenkiintoisena teoreettisena mahdollisuutena.

Mutta onhan se jumalauta kummaa kun tämä valkoisia poispilattuja sällejä nimenomaisesti puhutteleva karvanaama kehotti seuraajiaan kaikkialla maailmassa raiskaamaan silmittömästi - niin silloin poliisi lähtee Helsingin keskustaan viitaten muka pakolaiskeskuksissa kiertäneisiin suunnitelmiin. Huhua on levittänyt persujen lehti - persujen, jotka ovat itse asiassa ideologisesti varsin lähellä tapahtumahuhujen takana ollutta antifeministiliikettä.

Seuraavaksi varmaan Odinin pojat tekevät jonkin terrori-iskun ja pääsevät kuin koirat veräjästä, koska poliisi on silläkin kertaa huhuilla harhautettu etsimään muslimiterroristeja. Muuten olin taas kerran pessimismissäni oikeassa: Tämä tapaus vahvistaa väitteeni. Sieltä ne tulevat sinun lastasi tappamaan, poliisin luvalla. När jag var yngre och mera naiv inbillade jag mig att största delen manssaksmän skulle vara som jag - intellektuella killar som uppfostrats till feminism av feminister och som på vuxen ålder insett att profeminism aldrig hjälpt en enda heterosexuell man att bli bättre pojkvän eller pojkvän överhuvudtaget och att deras kärleksliv kan bli bättre bara genom att ge avkall på feminismens orealistiskt positiva bild av kvinnan och dess lika orealistiskt negativa föreställning av mannen.

Hatet mot kvinnor är i denna utvecklingsgång ett oundvikligt övergångsskede för en man som alltid skyllt på sig själv när han misslyckats i sina kärleksförhållanden. I dag är jag inte längre så naiv. Nuförtiden är manssaksmän inte längre intresserade vare sig av en mera realistisk kvinnobild eller av fungerande raggningsstrategier, eftersom den största delen av den helt enkelt är självförnekande homosexuella, och som sådana tenderar de att sluta som högerextremister - extremhögern är ju när allt kommer omkring främst en terapigrupp för de som förnekar sin egen homosexualitet.

De är i verkligheten inte intresserade av att hitta flickvänner. Mera sannolikt är att den högerextrema mansaktivismens koryféer bara lockar till sig massor av oerfarna ynglingar som de sedan tänker utnyttja sexuellt.

Det är säkert från lesbiska radikalfeminister grundidén kommer, haha. Det ovanstående ska tjäna som en inledning, och sen talar vi om våldtäktshappeningen som skulle men inte kom att äga rum i lördags. Primus motor bakom den var den amerikanske manssaksaktivisten Dariush "Roosh" Valizadeh, vilken som det framgår ur namnet är av iranskt påbrå. Roligt nog har ingen i manssakskretsarna kommit att misstänka att Roosh vore spjutspetsen för den muslimska världskonspirationen - ty hans förkunnelse biter alltför bra på de muslimhatande högerextremistiska ynglingarna.

Rooshs ärkekonservativa nymaskulinitet motsvarar visserligen rätt exakt de västerländska fördomarna om bonnmuslimskt kvinnohat, men manssakskillarna kan inte hata honom - han är ju deras hjälte, en kvinnohatets hjälte.

Tydligen skulle de högerextrema kritansiktena gilla även ISIS' ideologi, förutsatt att den salu- och marknadsfördes till dem på ett lämpligt sätt. När jag förkunnade antifeminism, brukade jag framhäva att det problematiska med feminismen är att den inte riktigt går ihop med rättsstaten.

Min antifeminism var framför allt baserad på ett försvar av rättsstaten okej, i början kunde jag tillåta mig en del retoriska excesser. Det är värt att uppmärksamma, att det här i längden inte gillades av manssaksmännen - de föredrar t o m en fascist av muslimsk bakgrund, dvs Roosh.

..

Homoseksuaaliseen märkä kalu kalu märkänä

Chat seksi gay hot nude pojat

Homoseksuaaliseen märkä kalu kalu märkänä

Tää on tärkeä kampanja, joka on avannut omat silmäni todellisuudelle ja tuonut mieleen muistoja, jotka olisin halunnut unohtaa. Hän kohteli ja kommentoi myös vaimoaan ja ystävääni varsin epäkunnioittavasti. Älä alistu -kampanjapohdinnan mainingeissa blogissa ylittyi 30 sivukatselun raja! Toinen pursimies viihdytti itseään ruokapöydässä kertomalla omia panojuttujaan ja kuvailemalla esimerkiksi eräänkin huoran veristä vittua. Se katto pitkään jäljelle jääneitä karvoja. Kaikki hienovaraisuus ja hellyys oli kadonnut ja jäljellä oli enää alkukantaisten himojen ajamaa eläimellistä survontaa.