Finnkino lahti seksi mies homoseksuaaliseen päällä

Edes jollain tasolla mielenkiintoinen tarina ja edes jollain tasolla välitettävät henkilöhahmot. Juhlia katsotaan ikään kuin ulkopuolelta. Se ei ole sama asia. Muutos näkyy erityisesti farssimittoihin paisuneissa sivuhenkilöissä. Joonas Saartamo näyttelee urheasti päähenkilöä, epämiellyttävää juoppohullua Juhaa. Näyttelijän lähtökohta on eräällä tavalla mahdoton, sillä Juha on yksiulotteinen ja Saartamo joutuu näyttelemään enemmän asennetta kuin ajatusta.

Henkilön taustatarina jää ohueksi. Pohja-aineiston kapeutta Maijala työryhmineen korvaa leventämällä tarinaa laulunumeroihin. Ne vaikuttavat päälle liimatuilta. Pauliina Siekkinen Keskisuomalainen Ohjaajan omaperäinen, kokonaisvaltainen ote saa loistavaa tukea kuvaaja Rike Jokelalta ja säveltäjä Kerkko Koskiselta, joiden yhteistyö luo samanaikaisesti sekä kummallisella tavalla kauniin, että omituisesti vääristyvän ja raskaan maailman.

Niinikään upeat maskeeraus, lavastus, puku- ja äänisuunnittelu ovat luomassa tätä alati jalkojen alta viettävää maailmaa. Henkilöillä ei ole ominaisuuksia eikä syvyyttä, he ovat vain yhden ominaisuuden marionetteja. Surkeinta on, ettei tämä komedia naurata.

Rane Aunimo Demokraatti Luultavasti tämä herättääkin hilpeyttä kohdeyleisössä. Kyyninen mässäily kaipaisi kuitenkin rinnalleen edes hiukan oikeaa hellyyttä ja tunnetta siitä, että tekijät oikeasti välittävät jostain, edes henkilöistään.

Joonas Saartamon väkivaltaisen ja vihaisen Juhan suhde Krista Kososen määräilevään Tiinaan raottaa ovea vain umpikujalle. Humanismin puute täyttää keston verellä, virtsalla ja ulosteella. Jussi Virratvuori Karjalainen He näkevät elokuvan pelkkänä irstailun ihannointina, vaikka kyseessä onkin häpeämättömän haudanvakava hauska tragikomedia.

Molemmissa päähenkilönä on päihdeongelmainen antisankari, jossa kiteytyy yhteiskunnan arvomaailman nurja puoli. Ei siksi, että se saarnaisi, selittäisi tai olisi mitenkään superhauska. Kaikella liioittelullaan se todistaa hämmentävää ristiriitaa siitä, kuinka alkoholiongelmaiset ihmiset ovat silmissämme ja kulttuurissamme rock-tähtiä silloin, kun heidän kanssaan ei joudu todellisuudessa tekemisiin.

Kirjailija Juha Vuorinen oli alkanut kirjoittaa keväällä fiktiivistä Juoppohullun päiväkirja -blogia osittain omien ja tuttavapiirinsä kokemustensa pohjalta. Lukijoiden pyynnöstä Vuorinen kustansi suositun verkkojulkaisunsa kirjaksi samana vuonna. Vuorisen pokkari on pysynyt vuodesta toiseen Suomen myydyimpien pokkareiden listalla. Vuorisen romaani Juoppohullun päiväkirja on saanut myös jatko-osat Tolppa-Apina , Raskausarpia ja Vaippaihottuma Vuorinen on kustantanut kirjojaan oman kustannusyhtiönsä Diktaattorin kautta.

Elokuvaversion Juoppohullun päiväkirja tuotti Helsinki-filmin omistama elokuvatuotantoyhtiö Dictator Films Oy. Vuorinen kertoi Metro-lehdessä Lopulta päätin tarttua toimeen itse ja kysyin Aleksia tuottajaksi. Päätimme perustaa yhteisen tuotantoyhtiön.

Elokuvan ohjasi ensimmäisenä pitkänä näytelmäelokuvanaan Lauri Maijala s. Hän myös laati romaanin pohjalta käsikirjoituksen. Maijala oli aiemmin dramatisoinut ja ohjannut kirjasta onnistuneen näyttämöversion Turun Linnateatteriin, sen ensi-ilta oli Näytelmää esitettiin yli sata kertaa loppuunmyydyille katsomoille.

Produktio on myös vieraillut muissa kaupungeissa. Maijala oli aiemmin ohjannut mm. Helsingin juhlaviikkojen Stage-festivaaleille Maijala ohjasi vuonna Bertolt Brechtin Mahagonnyn kaupungin nousu ja tuho -oopperan. Teatterikorkeakoulun lopputyönään Maijala on kirjoittanut näytelmän Muoviukkeli eli veteraani Johanneksen ilmestys Lauri Maijala on elokuvan tekijä neljännessä polvessa: Marja Korhosen äitiä, mykkäelokuvissa esiintynyttä Heidi Blåfieldiä on pidetty ensimmäisenä suomalaisena elokuvatähtenä luvulla.

Blåfieldin puoliso Jaakko Korhonen oli paitsi näyttelijä myös varhaisten äänielokuvien ohjaaja. Elokuva Juoppohullun päiväkirja kertoo Helsingin Kallion Harjulla asuvasta kolmekymppisestä työttömästä rappioalkoholistista Juha Bergistä Joonas Saartamo , joka elää täysin alkoholin, seksin ja väkivallan huurtamassa maailmassa.

Juhan paras kaveri Kristian Santtu Karvonen ei haluaisi luovuttaa ryyppykaveriaan selvälle elämälle. Kristianin uutena ystävänä Mikaelina esiintyy Johannes Holopainen.

Elokuvan teon aikoihin Vuorinen kirjoitti Juoppohullun päiväkirjastaan uuden version, elokuvapainoksen. Ohjaaja Maijala kertoi elokuvan tekemisen tavoitteistaan Ilkka-lehden Se on ainakin välillisesti koskettanut meitä kaikkia. Lopussa tilanne on toinen. Katsojakin huomaa, ettei meno voi jatkua tällaisena.

Juoppohullun päiväkirja kuvattiin Red Epic -digitaalikameralla 29 kuvauspäivässä huhti-toukokuussa Helsingissä. Elokuva sai teatterikierroksellaan katsojaa ja sille myönnettiin 18 euroa laatutukea. Santtu Karvonen sai Jussi-palkinnon parhaasta miessivuosasta. Lokakuussa sai Ryhmäteatterissa ensi-iltansa Maijalan kirjoittama näytelmä Ylihuomenna hän tulee ja vuonna hän ohjasi ja käsikirjoitti Viirus-teatterille näytelmän Där vi en gång flått.

Hän on toiminut ohjaajana mm. Kom-teatterissa ja Helsingin kaupunginteatterissa. Maijala on myös näytellyt elokuvissa kuten Tyttö nimeltä Varpu Ismo Alanko, Riku Mattila Esit. Ismo Alanko Poko Rekords Olen kuullut on kaupunki tuolla Säv. Mauno Kuusisto Mauno Kuusisto, Plutonium 74 Stupido Records Ei tippa tapa Säv.

Etusivu Info Suomen kansallisfilmografia Elokuvat Tiedonkeruu. Etusivu Info Elonet Toimituskunta Yhteystiedot Tekijänoikeudet Palaute Suomen kansallisfilmografia Suomalaisen elokuvan vuosikymmenet Suomalainen elokuvatuotanto — Kansakunnan synty: Suomalainen yhteiskunta — Teuvo Puro elokuvaohjaajana Varhaiset suomalaiset uranuurtajat Suomalainen elokuvatuotanto — Anna-Liisa — kotimainen taidefilmi Armeija astuu valkokankaalle — Meidän poikamme -elokuvan taustaa ja tarkoitusperiä Erkki Karu ja hänen aikakautensa Suomalaisen elokuvan pientuottajat —luvuilla Tidig svensk och finsk filmproduktion Öljy, josta palava isänmaanrakkaus imee voimansa - Kalle Kaarna ja elokuvat Valentin Vaalan Fennica-kausi Gustaf Molin — Suomalaisen elokuva-alan unohdettu suuruus Suomalainen elokuvatuotanto — Öljy, josta palava isänmaanrakkaus imee voimansa — Kalle Kaarna ja elokuvat — Valentin Vaalan Fennica-kausi Äänielokuva tulee Suomeen T.

Särkän kansallinen lähetystehtävä Wilho Ilmarin ja Hannu Lemisen vieraat miehet Suomalainen elokuvatuotanto — Intohimon roviot — Teuvo Tulion Sellaisena kuin Sinä minut halusit, Rakkauden risti, Levoton veri Lankeemus ja pelastusarmeija — sodanjälkeinen ongelmaelokuva Simo Penttilä -elokuvat Sodan, säännöstelyn ja jälkihoidon vuodet Suomisen perhe -elokuvat Tet-Lea-Valentin — luvun moderni komedia Valkoiset ruusut vain sinulle: Hannu Leminen ja romanttinen melodraama Suomalainen elokuvatuotanto — Elokuva Siljasta Valkoinen peura Kun on tunteet Suomalaisen värielokuvan synty Tuntematon sotilas Lättähatut ja piukkapöksyt valkokankaalla Suomalainen elokuvatuotanto — Elokuvamies Jörn Donner Merkitystä etsimässä Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut — Spede-elokuvat ennen Uuno Turhapuroja Suomalainen elokuvatuotanto — "Anteeksi, mistä kakkosstudiolle?

Kuvia ja videoita elokuvasta. Juha Berg Joonas Saartamo. Näyttelijät Joonas Saartamo Juha Berg. Heidi Herala tarjoilija lounasravintolassa. Miika Laakso vartija lounasravintolassa. Pyry Nikkilä vartija lounasravintolassa. Franky Ba musta mies. Mia Hellstén alaston nainen.

Paavo Kinnunen II jeesusvaras. Pekka Huotari päivystävä poliisi. Tom Petäjä sokea juoppo. Jari Pehkonen komisario Freeman. Lauri Maijala Auttavan korvan asiakkaan ääni puhelimessa.

Jussi Johnsson ranskalainen letkuspurgu. Matti Liimatainen sammunut aviomies. Juha Kotilainen laulava transvestiitti. Ville Norra yksinäisten miesten kuoron jäsen. Markku Jäppinen yksinäisten miesten kuoron jäsen. Aaro Huhtala yksinäisten miesten kuoron jäsen.

Matti Jalava yksinäisten miesten kuoron jäsen. Veera Karhuvaara radiotoimittajan ääni. Lauri Kottonen radiotoimittajan ääni. Tekijät Lauri Maijala ohjaus. Juha Vuorinen II tuottaja. Antti Lahtinen II apulaisohjaaja. Aleksi Delikouras järjestäjän assistentti. Miikka Haleyi järjestäjän assistentti. Jan Granström focus puller. Hanna Tanska Valtonen kuvaussihteeri. Juha Virtala best boy.

Jonatan 'Lissu' Marila extra-valomies. Juha Niska key grip. Torsti Hyvönen alpha stabilized head -teknikko. Santtu Sierilä ääniassistentti, puomi. Kesä aktivoi puumanaiset metsästämään Lemmikkikoira kuoli traagisesti kotonaan — nyt perhe varoittaa muita yleisestä virheestä vuotiasta povipommia vaikea uskoa todeksi — kuva vetää hiljaiseksi.

Suhteen kuherruskuukausien ollessa ohi moni parisuhde arkipäiväistyy. Luetuimmat Päivä Viikko Kuukausi Anna Abreun toppi paljasti sisältönsä Provinssissa — nännit kuulsivat läpi Marika Fingerroos bikineissä heinähommissa: Robotti-imurit ja lemmikkieläimet elävät monissa kodeissa sulassa sovussa keskenään. Kalifornialainen Channah Zeitung on tinkimätön tyttö, joka harjoittelee itsepuolustus- ja. Julkisuuden yksi varjopuoli on se, että valokuvaajat seuraavat julkisuuden valokeilassa.

Ketut ovat melko kesyjä ja tottuneet elämään monissa paikoissa lähellä. Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on kansainvälisesti hyvin seurattu tähti,. Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset 2. Tutkimusten mukaan on saatu selville, että lihominen raskausaikana haittaa lapsen. Lemmikit tekevät kotona välillä pahojaan omistajan silmän välttäessä. Malli Jeremy Meeks nousi kuuluisuuteen takavuosina hänen pidätyskuvansa levittyä medioissa. Nykyajan treffikulttuuri on julmaa, sillä ihmiset ovat unohtaneet kohteliaat käytöstavat.

Keittiö on kodin sydän. Parhaimmillaan keittiö on ulkonäöltään ja toiminnoiltaan. Kuudennen kerran järjestettävä urbaaniin ja elektronisen musiikin festivaali Solar Sound. Viikonloppuna järjestetty Tuska-festivaali keräsi kolmen päivän aikana Lemmikeillä ei ole samanlaisia velvollisuuksia ja rutiineja kuin ihmisillä.

Suomen kesä on perinteisesti lyhyt, mutta kansakuntamme on tottunut nopeasti. Paljon itsestään puhuvia ihmisiä saatetaan yleisesti pitää hieman itsekeskeisinä, ylimielisinä. Päivän Lehti Luolastoon loukkuun jääneet jalkapallopojat löytyivät — kaikki 12 poikaa ja valmentaja elossa 2.

Puolustusministeriön työryhmä ehdottaa — Jehovan todistajien vapautus armeijasta päättyy 2. Suomalaismaalivahti spekuloi Buffonin seuraavaa osoitetta: Jokamies Hyundai ja Wärtsilä hyödyntävät yhteistyössä käytettyjä sähköautoakkuja 2.

Tässä on hieman erilainen pappavolkkari — vuotiaan brittimiehen Golf R: Vältä vahinkosakot lomareissulla 1. Colin McRae — Kaikkien aikojen rallikuskit 1. Viraalitemppu hämmentää koiria — omistajat katoavat kuin tuhka tuuleen 2. Naisen tositarina pysäyttää — hänestä tulee vuotias isoäiti 2. Video summaa — tämän takia kuolleet valaat ovat niin vaarallisia 2. Jocka Jokamies Tyyliniekka Päivän Lehti.

Evästeet Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Tiedotteet Lehdistötiedotteet pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen toimitus stara.

Mediamyynti Nostemedia Oy Puh. Materiaalin luvaton julkaiseminen ja lainaaminen on kielletty. Maakuntavaalit , eduskuntavaalit , Kokoomus ja Pirkanmaa.

Julkkisten ihotautilääkärinä työskentelevä tohtori Harold Lancer tietää, että useimmiten ihmisille. Juha Pursiainen poliisi stunt driver. Niinikään upeat maskeeraus, lavastus, puku- ja äänisuunnittelu ovat luomassa tätä alati jalkojen alta viettävää maailmaa. Tom Petäjä sokea juoppo. Mads Peter Ole Olsen head of acquisition. Kuudennen kerran järjestettävä urbaaniin ja elektronisen musiikin festivaali Solar Sound. Hanna Tanska Valtonen kuvaussihteeri.

Gay finnish porn torrent suomi pornokuvat

Mies kertoo, että Tom of Finland -elokuvan ensi-illan ja ohjaaja Dome Karukosken . Lahden MM-hiihtojen organisaatio ei lähde selvittämään kohuhiihtäjän .. of Finland Elokuva homoseksuaalisuus numix-ecoinnovation.eu video/ yearly .. joka ei ihan ollut sitä mitä hän olisi toivonut vaan perustui useen vain seksiin. Juha Vuorisen samannimiseen romaaniin perustuva elokuva käsittelee komedian keinoin alkoholismia, miesten välistä ystävyyttä sekä rakastamisen vaikeutta. tammikuu >Jere jää Lahteen, juo kaljaa ja vetää nakkikiskalla turpaan miestä, kun tämä käskee Tuotesijoittelu on kautta linjan päälle liimattua ja pistää miettimään, eikö Arvostelu: Cheek-elokuva Veljeni vartija on itkettävän huono kertomus Toteutitteko sen jälkeen riettaimpia homoseksuaalisia mielihaluja.

Finnkino lahti seksi mies homoseksuaaliseen päällä